FlashyHud indirdim sonre springboardtan yeniden başlattım fakat crashed hatası aldım en son yüklediğimi kaldırdım fakat safe mode’dan çıkamıyorum ne yapmam lazım ?
Aynısını yaptım fakat cydiadan uygulamayı kaldırmıştım fakat tekrardan bakıyım dedim cydiadan atıyordu load tweaki açıp jailbreak yapınca sistem yeniden başlatılıyor ama jailbreak olmuyoruncover açtık Load Tweak kapattık.. Ana sayfaya girdik.. jailbreak dedik.. sonra cydia girip kaldırıp tekrardaan uncover açıp Load Tweak açıyoruz jilbreak diyoruz bitti ..
Aynısını yaptım fakat cydiadan uygulamayı kaldırmıştım fakat tekrardan bakıyım dedim cydiadan atıyordu load tweaki açıp jailbreak yapınca sistem yeniden başlatılıyor ama jailbreak olmuyor
Oldu çok teşekkürlerCydia aktif etmeyi yap olmuyorsa. Reflesh icon cache be Restore RootFS İŞARETLEYİP restore Rootfs edin
2. Yöntem aktif olursa Cydia. Tweak cleaner Pro indirin ve işlemleri yapın
su
alpine
kaldir
Sonra işlem bitince cydia girin 2 güncelleme gelecek yapın bitti
Selam bendede safemode sorunu var ama bendeki sorun cihazı power ses açma işlemlerini yapıyorum safe moddan çıkıyor ama duvar kağıdı hotspot iplay google+ youtube gibi programların dışında ekran boş o programlarıda ekranı kaydırıp ara yapıp kullanıyorum yani safemode çıkaçıyorum ne yapmam gerekiyorFlashyHud indirdim sonre springboardtan yeniden başlattım fakat crashed hatası aldım en son yüklediğimi kaldırdım fakat safe mode’dan çıkamıyorum ne yapmam lazım ?
Selam bendede safemode sorunu var ama bendeki sorun cihazı power ses açma işlemlerini yapıyorum safe moddan çıkıyor ama duvar kağıdı hotspot iplay google+ youtube gibi programların dışında ekran boş o programlarıda ekranı kaydırıp ara yapıp kullanıyorum yani safemode çıkaçıyorum ne yapmam gerekiyor
Hiçbirşey görünmüyor 8.1.2 internete google+ telefonun geçmiş site aramalarından giriyorumcydia görülüyormu ? yada girebiliyormusun uncover aracımı kulalanıyorsun ios sürümünüz nedir..
Hiçbirşey görünmüyor 8.1.2 internete google+ telefonun geçmiş site aramalarından giriyorum
Düne kadar hiç sorun yaşamadım bomboş ekran ipad 8.1.2 evet jailbreak li menü olmadığı için sıfırlama yapamıyorumios 8 çok uzun zaman oldu.. çoğu şeyi unuttuk.. cihaz nedir Taig jaibreakmi?
uygulama sorunları yapıyordu.. bu yüzdende saurik bir günceleme vermişti hatırladığım...
UIKit Tools'a bir güncelleme getirdi. 1.1.10 sürümü olan güncelleme, iOS 8.3'ü ve iOS'un önceki tüm sürümlerini resmi olarak destekliyordu
gerçekten bu konu için.. telefonu aynı sürüme dfu modda sıfrlayın derim.. çok eski konular olduğu için çözümü anlatmam.. yanlış olur.
Düne kadar hiç sorun yaşamadım bomboş ekran ipad 8.1.2 evet jailbreak li menü olmadığı için sıfırlama yapamıyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.