Safe mode’dan çıkmıyor

Normlife

Apple Sever
Konular
16
FlashyHud indirdim sonre springboardtan yeniden başlattım fakat crashed hatası aldım en son yüklediğimi kaldırdım fakat safe mode’dan çıkamıyorum ne yapmam lazım ?

Alper Türk

Yönetici
Moderatör
Apple Expert
Adım
Alper
Cihaz
İPhone 12 Pro
Konular
463
FlashyHud indirdim sonre springboardtan yeniden başlattım fakat crashed hatası aldım en son yüklediğimi kaldırdım fakat safe mode’dan çıkamıyorum ne yapmam lazım ?

uncover açtık Load Tweak kapattık.. Ana sayfaya girdik.. jailbreak dedik.. sonra cydia girip kaldırıp tekrardaan uncover açıp Load Tweak açıyoruz jilbreak diyoruz bitti ..

Oyla:
KS
KS

Normlife

Apple Sever
Konular
16
uncover açtık Load Tweak kapattık.. Ana sayfaya girdik.. jailbreak dedik.. sonra cydia girip kaldırıp tekrardaan uncover açıp Load Tweak açıyoruz jilbreak diyoruz bitti ..
Aynısını yaptım fakat cydiadan uygulamayı kaldırmıştım fakat tekrardan bakıyım dedim cydiadan atıyordu load tweaki açıp jailbreak yapınca sistem yeniden başlatılıyor ama jailbreak olmuyor

Oyla:

by BasilBey

Moderatör
Elit Üye
Apple Sever
Adım
basri
Cihaz
iPhone 11 pro
Konular
145
Aynısını yaptım fakat cydiadan uygulamayı kaldırmıştım fakat tekrardan bakıyım dedim cydiadan atıyordu load tweaki açıp jailbreak yapınca sistem yeniden başlatılıyor ama jailbreak olmuyor

Cydia aktif etmeyi yap olmuyorsa. Reflesh icon cache be Restore RootFS İŞARETLEYİP restore Rootfs edin

2. Yöntem aktif olursa Cydia. Tweak cleaner Pro indirin ve işlemleri yapın

su
alpine
kaldir

Sonra işlem bitince cydia girin 2 güncelleme gelecek yapın bitti

Oyla:
KS
KS

Normlife

Apple Sever
Konular
16
Cydia aktif etmeyi yap olmuyorsa. Reflesh icon cache be Restore RootFS İŞARETLEYİP restore Rootfs edin

2. Yöntem aktif olursa Cydia. Tweak cleaner Pro indirin ve işlemleri yapın

su
alpine
kaldir

Sonra işlem bitince cydia girin 2 güncelleme gelecek yapın bitti
Oldu çok teşekkürler

Oyla:

Ulasozm

Apple Sever
Konular
1
Selam bendede safemode sorunu var ama bendeki sorun cihazı power ses açma işlemlerini yapıyorum safe moddan çıkıyor ama duvar kağıdı hotspot iplay google+ youtube gibi programların dışında ekran boş o programlarıda ekranı kaydırıp ara yapıp kullanıyorum yani safemode çıkaçıyorum ne yapmam gerekiyor

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Selam bendede safemode sorunu var ama bendeki sorun cihazı power ses açma işlemlerini yapıyorum safe moddan çıkıyor ama duvar kağıdı hotspot iplay google+ youtube gibi programların dışında ekran boş o programlarıda ekranı kaydırıp ara yapıp kullanıyorum yani safemode çıkaçıyorum ne yapmam gerekiyor

cydia görülüyormu ? yada girebiliyormusun uncover aracımı kulalanıyorsun ios sürümünüz nedir..

Oyla:

Ulasozm

Apple Sever
Konular
1
Selam bendede safemode sorunu var ama bendeki sorun cihazı power ses açma işlemlerini yapıyorum safe moddan çıkıyor ama duvar kağıdı hotspot iplay google+ youtube gibi programların dışında ekran boş o programlarıda ekranı kaydırıp ara yapıp kullanıyorum yani safemode çıkaçıyorum ne yapmam gerekiyor fotoğraftaki gibi ekranın altında gri şerit çıkıyor8686

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Hiçbirşey görünmüyor 8.1.2 internete google+ telefonun geçmiş site aramalarından giriyorum

ios 8 :( çok uzun zaman oldu.. çoğu şeyi unuttuk.. cihaz nedir Taig jaibreakmi?

uygulama sorunları yapıyordu.. bu yüzdende saurik bir günceleme vermişti hatırladığım...

UIKit Tools'a bir güncelleme getirdi. 1.1.10 sürümü olan güncelleme, iOS 8.3'ü ve iOS'un önceki tüm sürümlerini resmi olarak destekliyordu

gerçekten bu konu için.. telefonu aynı sürüme dfu modda sıfrlayın derim.. çok eski konular olduğu için çözümü anlatmam.. yanlış olur.

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107

uygulama sorunları VE GÖRÜNMEME yapıyordu.. bu yüzdende saurik bir günceleme vermişti hatırladığım...

UIKit Tools'a bir güncelleme getirdi. 1.1.10 sürümü olan güncelleme, iOS 8.3'ü ve iOS'un önceki tüm sürümlerini resmi olarak destekliyordu

gerçekten bu konu için.. TAPleti ayarlardan sıfrlayıp tekrar taig jailbreak kurun derim.. düzeliyordu bildigim.

Son düzenleme:
Oyla:

Ulasozm

Apple Sever
Konular
1

uygulama sorunları yapıyordu.. bu yüzdende saurik bir günceleme vermişti hatırladığım...

gerçekten bu konu için.. telefonu aynı sürüme dfu modda sıfrlayın derim.. çok eski konular olduğu için çözümü anlatmam.. yanlış olur.
Düne kadar hiç sorun yaşamadım bomboş ekran ipad 8.1.2 evet jailbreak li menü olmadığı için sıfırlama yapamıyorum

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Düne kadar hiç sorun yaşamadım bomboş ekran ipad 8.1.2 evet jailbreak li menü olmadığı için sıfırlama yapamıyorum

bir ihtimal çözüm şu ... @DeliTurK ios 11 de öyle kurtarmıştı

girerek ipad bul diyerek restore etmeniz.. sonra tekrar jailbreak edip kurtarmak ... bu şekilde çözüm bulamazsınız

2. ci yöntem :
uygulamaların kaybolduğu cihaz jailbreakli ise, restart - springboard yapın.

yada cihazı safemode'da açın, kapayın sonra normal olarak açın, geri geleceklerdir.

Son düzenleme:
Oyla:
Geri