- Açıklama SafeShutdown, cihazınızın pili bittikten sonra yeniden jailbreak yapılmasını önlemeye yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
Piliniz ayarlanan yüzdeye ulaştığında "sahte kapatma" başlatarak yapar. Cihaz prize takıldığında ve ayarlanan yeniden başlatma yüzdesine yüklendiğinde, tüm değişiklik ve geri yüklemeleri kaldırır ve uyanmasına izin verir.- Uyumluluk iOS 10 11 12
- Fiyat: 1,99 TL USD
- Eklenme Tarihi: 12 Eyl 2018
- Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018
- Deposu:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.- Havuz URL'si:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.- Yazar: Kurrt
- Bölüm: TweaK
- Sürüm: 1.35
Ücretsizi yokmu
Arkadasım kurdum çalışıyor yalnız kapama yüzdesi 5 yazıyor onun altına indiğinde telefon kendini korumaya almıyor herhangi bir ayar yapmaya gerek varmı çözemedimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ben kullanıyorum sağlam. sorunsuz..
Arkadasım kurdum çalışıyor yalnız kapama yüzdesi 5 yazıyor onun altına indiğinde telefon kendini korumaya almıyor herhangi bir ayar yapmaya gerek varmı çözemedim
Yeni fark ettim enable dedikten sonra ayarlardan çıkıyorum bi daha ayarlardan baktığımda enable tweak kapanmış görünüyorTweak Enabled dedikten sonra başka bir şey etmeye gerek yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar IOS 12.2'de çalıştığından emin miyiz? %2'ye kapama ayarladım, %1'de kapanmamıştı henüz. 1.54 cracked de göremedim.
1.54'de o sorunu giderdiklerini bilsem paralı alacağım açıkcası. Demo mode'u sunsalar çok iyi olacakmış. Bilgi için teşekkürler.tweak çalışıyor ama o olay malesef işlermiyor arkadaşlar ... yeni güncellemeyle düzelttilecekir umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?