- Adım
- Alper
- Cihaz
- İPhone 12 Pro
- Konular
- 464
Ben power tuşundan basınca diğer döneleler çıkmıyor (respring güvenli mod vs) sadece kapat var eskisi gibi yani, güç kapatma menüsünde aktif ettiTweak: Safeshutdown
Açıklama: SafeShutdown ile telefonunuzun "sahte kapatma" durumuna girme yüzdesini belirleyebilirsiniz.
Çeviri Düzenleme; @onderazazi
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.2.Repomuz.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.( eklencek)
tweak aktifleştir kapat aç respring edin. Açılacak.Ben power tuşundan basınca diğer döneleler çıkmıyor (respring güvenli mod vs) sadece kapat var eskisi gibi yani, güç kapatma menüsünde aktif etti
Ben power tuşundan basınca diğer döneleler çıkmıyor (respring güvenli mod vs) sadece kapat var eskisi gibi yani, güç kapatma menüsünde aktif etti
denedim ama maalesef olmadı
Bakılacak duruma arkadaşım teşekkür ederim yorum içinÇalışmıyor maalesef
Güç düğmesine basınca kapama seçenekleri çıkmıyor
Batarya ayarladığınız seviyeye düşünce safeshutdown yapmıyor
Bir süre sonra bu bir korsan yazılımdır uyarısı veriyor
Ne zaman eklenir ? Bıktım aynı işlemleri sürekli yapmaktan, yada ücretsiz bir alternatifi varanıdır güvenli kapatmak için ?Tweak: Safeshutdown
Açıklama: SafeShutdown ile telefonunuzun "sahte kapatma" durumuna girme yüzdesini belirleyebilirsiniz.
Çeviri Düzenleme; @onderazazi
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.2.Repomuz.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.( eklencek)
Önceki sürüm çalışıyordu fakat bu sürümde hem kapatma tuşuna basınca açılmıyor hem de simgesinden girip basınca da safeshutdown is not currently enabled diye başlayan hata veriyor. Tweak ayarlardan crac.kledim ve aktif bu arada. (ios 13.5)Sürüm: 1.72-3k sürümüne güncel edilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?