Nasıl yapılıyor, ben android bir telefon kullandığım için tam iosa hakim değilim.Ekran yansıtmayı kullanarak yansıtabiliyorum ben.
Merhaba arkadaşlar ipad yada iphone dan samsung smart tvlere kablosuz görüntüyü nasıl aktarabilirim.
Denetim merkezinden ekran yansıtmayı eklekyip dener misin? Kablosuz bağlanıyorum. Belki tvniz desteklemiyordurNasıl yapılıyor, ben android bir telefon kullandığım için tam iosa hakim değilim.
Lighting TV kablosu olmadan yapabiliyormuyuz ?
Deniyorum Apple TV aranıyor yazıyor, tv yi görmüyor maalesef. iOS sürümüm 12.4 ondan olabilir mi? TV 55KU7000Denetim merkezinden ekran yansıtmayı eklekyip dener misin? Kablosuz bağlanıyorum. Belki tvniz desteklemiyordur
İPlayTo ile İpaddeki çektiğim videoları ekrana yansıtıyorum ama iPlayTo nun web browseri ile dizi açtığımda indir ve oynat seçeneği sadece film öncesi reklamda çıkıyor. Reklamları izliyorum ama dizide indir oynat çıkmadı farklı sunucularda denedim oldu, her sunucuda olmuyor, teşekkürler.jailbreak cihazlıysa .. ücretsiz.. edinebilirsin.. ben kullanıyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.