T ToYBaRS Apple Sever Katılım 8 Nis 2020 Konular 8 Mesajlar 41 Tepkime puanı 1 Puanları 1,504 13 Kas 2020 #1 İyi günler arkadaşlar şarj %5 e falan geldiğinde telefonu kapanmış gibi hareket ettiren bir tweak vardı adı neydi acaba
İyi günler arkadaşlar şarj %5 e falan geldiğinde telefonu kapanmış gibi hareket ettiren bir tweak vardı adı neydi acaba
Çözüm Albert_Wesker 7 Ocak 2022 ToYBaRS' Alıntı: İyi günler arkadaşlar şarj %5 e falan geldiğinde telefonu kapanmış gibi hareket ettiren bir tweak vardı adı neydi acaba Genişletmek için tıkla ... Puck tweak kullanabilrsin...
ToYBaRS' Alıntı: İyi günler arkadaşlar şarj %5 e falan geldiğinde telefonu kapanmış gibi hareket ettiren bir tweak vardı adı neydi acaba Genişletmek için tıkla ... Puck tweak kullanabilrsin...
D d_mavi Apple Sever İlk 1000! Katılım 18 Tem 2018 Konular 4 Mesajlar 73 Tepkime puanı 12 Puanları 2,234 13 Kas 2020 #2 Tweak ismi sentinel Repo Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Tweak ismi sentinel Repo Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erkan6900 Apple Sever Katılım 3 Eki 2019 Konular 1 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1,498 13 Kas 2020 #3 Çok acil yardıma ihtiyacım var jailbreak vardı cihazımda şarj bitti . normal olarak jailbreak de gitti . Unc0ver ile jailbreak yapmıştım şimdi tekrar yüklüyorum hata alıyorum. Daha önce Pc olmadan atmıştım şimdi profil yüklemiyor işte . Sürüm.12.4.8 Oyla: Oyla 0 Downvote
Çok acil yardıma ihtiyacım var jailbreak vardı cihazımda şarj bitti . normal olarak jailbreak de gitti . Unc0ver ile jailbreak yapmıştım şimdi tekrar yüklüyorum hata alıyorum. Daha önce Pc olmadan atmıştım şimdi profil yüklemiyor işte . Sürüm.12.4.8
istAr Apple Sever Katılım 17 Nis 2020 Konular 2 Mesajlar 55 Tepkime puanı 10 Puanları 1,504 13 Kas 2020 #4 d_mavi' Alıntı: Tweak ismi sentinel Repo Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bunun mantığı neki ? Oyla: Oyla 0 Downvote
d_mavi' Alıntı: Tweak ismi sentinel Repo Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bunun mantığı neki ?
D d_mavi Apple Sever İlk 1000! Katılım 18 Tem 2018 Konular 4 Mesajlar 73 Tepkime puanı 12 Puanları 2,234 13 Kas 2020 #5 istAr' Alıntı: Bunun mantığı neki ? Genişletmek için tıkla ... Belirlediğin yüzdeye gelince işlemleri kesmeye başlıyor, sahte kapanma görevi görüyor.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
istAr' Alıntı: Bunun mantığı neki ? Genişletmek için tıkla ... Belirlediğin yüzdeye gelince işlemleri kesmeye başlıyor, sahte kapanma görevi görüyor.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
leblebicibaris Apple Sever Katılım 3 Eki 2020 Konular 1 Mesajlar 30 Tepkime puanı 4 Puanları 1,139 13 Kas 2020 #6 istAr' Alıntı: Bunun mantığı neki ? Genişletmek için tıkla ... belli bir yüzde ayarlıyorsun telefon o yüzdeye gelince sahte kapanıyor... böylece açıldıgıda gitmiyor jaill Oyla: Oyla 0 Downvote
istAr' Alıntı: Bunun mantığı neki ? Genişletmek için tıkla ... belli bir yüzde ayarlıyorsun telefon o yüzdeye gelince sahte kapanıyor... böylece açıldıgıda gitmiyor jaill
Erkan6900 Apple Sever Katılım 3 Eki 2019 Konular 1 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1,498 13 Kas 2020 #7 Peki bilgisi olan var mı ben napıcam şimdi unc0ver yükleyemiyorum Oyla: Oyla 0 Downvote
kayamurat05 Apple Sever Katılım 1 Eyl 2019 Konular 2 Mesajlar 166 Tepkime puanı 38 Puanları 1,524 13 Kas 2020 #8 Erkan6900' Alıntı: Peki bilgisi olan var mı ben napıcam şimdi unc0ver yükleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Yeni konu açın yada Telegram gurubuna sorun Oyla: Oyla 0 Downvote
Erkan6900' Alıntı: Peki bilgisi olan var mı ben napıcam şimdi unc0ver yükleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Yeni konu açın yada Telegram gurubuna sorun
Albert_Wesker Emekli Yönetici Apple Expert Elit Üye Apple Sever Cep Doktoru İlk 1000! Adım Gökhan Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 477 Mesajlar 1,366 Çözümler 3 Tepkime puanı 1,868 Puanları 2,464 Yaş 35 Konum Türkiye 7 Ocak 2022 #9 ToYBaRS' Alıntı: İyi günler arkadaşlar şarj %5 e falan geldiğinde telefonu kapanmış gibi hareket ettiren bir tweak vardı adı neydi acaba Genişletmek için tıkla ... Puck tweak kullanabilrsin... Oyla: Oyla 0 Downvote Çözüm
ToYBaRS' Alıntı: İyi günler arkadaşlar şarj %5 e falan geldiğinde telefonu kapanmış gibi hareket ettiren bir tweak vardı adı neydi acaba Genişletmek için tıkla ... Puck tweak kullanabilrsin...