iphone 7 ios 14.3´de denedim...başarılı bi şekilde sıfırladımAçıklama: İKİ türlü sıfrlama işlemiyle cihazınızı temizleyin.. veya komple fabrika ayarlara getirmeye yarayan araçtır.
Düzenleyen. @onderazazi
Uyumluluk. iOS 11 - 14.4 ÜST SÜRÜMDE HENÜZ test edilmedi
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Versiyon: 1.1.4
Video yapılacaktır ..
Ekli dosyayı görüntüle 12301
14.4.2 checkra1n jailbreak te denedim. Çalışıyor. Tertemiz yaptı telefonuAçıklama: İKİ türlü sıfrlama işlemiyle cihazınızı temizleyin.. veya komple fabrika ayarlara getirmeye yarayan araçtır.
Düzenleyen. @onderazazi
Uyumluluk. iOS 11 - 14.4 ÜST SÜRÜMDE HENÜZ test edilmedi
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Video : ..
Yedek cihazı İphone 6s plus ios 14.4 ile denedim harika çalışıyor. İphone 11 pro max ios 13.5 de deneyen oldumu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam ip6 12.5.1 chimera da çalışır mı?benAçıklama: İKİ türlü sıfrlama işlemiyle cihazınızı temizleyin.. veya komple fabrika ayarlara getirmeye yarayan araçtır.
Düzenleyen. @onderazazi
Uyumluluk. iOS 11 - 14.4.2
Video : ..
çalışıyor..Hocam ip6 12.5.1 chimera da çalışır mı?ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?