normalde ekran kapalı müzik çalarken uyanmaz ses açabilir .. kapatabilirsiniz..iOS 14 DE sizin telden bir sorun var..Merhaba, ekran kilit durumdayken dinlemekte olduğum müziğin sesini açma kapama yaparken ekran uyanmakta. Bunu önleyecek bir tweak ya da ayar var mı ?
Kullandığım tweaklerle alakalı olabilir ama o zaman o tweaklarda bir ayar değişikliği yapmam gerekiyor, ben ekran kilidinde bildirimleri gruplandırmak için Axon , AutoUnlockX, kilit ekran efekti için Glow tweakleri kullanıyorum. Bunlardan biriyle alakalı bir durum olabilir. Bilginiz var mıdır acaba, şimdiden teşekkür ederim.normalde ekran kapalı müzik çalarken uyanmaz ses açabilir .. kapatabilirsiniz..iOS 14 DE sizin telden bir sorun var..
kulanmadığım için bilgim yok ama o tweakler yapar malesef ..Kullandığım tweaklerle alakalı olabilir ama o zaman o tweaklarda bir ayar değişikliği yapmam gerekiyor, ben ekran kilidinde bildirimleri gruplandırmak için Axon , AutoUnlockX, kilit ekran efekti için Glow tweakleri kullanıyorum. Bunlardan biriyle alakalı bir durum olabilir. Bilginiz var mıdır acaba, şimdiden teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.