İos 12.4 8plus uncover yüklü cihazım ama 13 hakkında pil vs ne diyorsunuz? İos 13 jb ne durumda bilgiler verirseniz size zahmet sizleri dinleyek işlem yapacağımşimdiden teşekkürler..
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle Merhaba arkadaşım 13.3 stabil bir sürüm checkra1n ile jeilbreak olabiliyor ama bunun için mac os işletim sistemi şart
Jeilbreakten vazgeçmek istemiyorsan şuan için 12.4 güzel bir sürüm devam edebilirsin 13.3 ne zaman windows jeilbreak geleceği mechul ve önü açık
Jeilbreak olmasada olur diyorsan 13.3 öneririm tercih senin.
Benim mac var sıkıntı yok sadece şunu söyleyeceğim tweaklerde sorun yaşar mıyız?
repo'daki tweakler güncellendi kullanmak istediğin tweakların 13'ile uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsin kontrol etmemizi istediğiniz tweak varsa ismini söyleyin kontrol edelim uyumluluğunu.
Sürüm olarak uyumlu değil appstor'dan bedava olarak iBlockify kullanabilirsin bunun için
Adblock gibi tarayıcı reklamlarını engelliyor ben şuan onu kullanıyorum uyumlu tweak olmadığı içinTüm reklamları engeleyiyor mu? Uhb bitane bile reklam çıkartmıyor hiçbiyerde
Adblock gibi tarayıcı reklamlarını engelliyor ben şuan onu kullanıyorum uyumlu tweak olmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?