Sleepizy

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
3986

• Zamanlayıcının zaman aşımı süresinden sonra mı yoksa belirli sayıda şarkıdan sonra mı biteceğini seçin
  • Birkaç saniye sonra ses seviyesini yavaşça azaltan bir ses çıkışı ekleyin
  • Şimdi İzin Ver Müzik zamanlayıcısının kısa kesmesi durumunda, bitmeden önce müzik çalmanın bitmesi
  • Kalan şarkı süresini Control Center müzik kontrol arayüzünde görüntüleyin
  • Varsayılan dakika sayısını ve çalınacak varsayılan şarkı sayısını yapılandırın
  • Bir şarkı sayacı başlamadan önce ne bekleyebileceğinize dair genel bir onayın tadını çıkarın

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

3987

• Talep üzerine Sleepizy'i aç veya kapat
  • Zamanlayıcı veya şarkı miktarına dayalı öldürme düğmesi arasında seçim yapın
  • Zamanlayıcı modu için varsayılan zaman aşımı süresi değerini (dakika cinsinden) yapılandırma
  • Zamanlayıcı modu için varsayılan bir seçici adım değeri (dakika cinsinden) yapılandırma
  • Zamanlayıcı modu için solma süresi değerini (saniye olarak) yapılandırın
  • Zamanlayıcı modunda kesmeden önce son şarkının bitmesine izin vermeyi etkinleştirin veya devre dışı bırakın
  • Şarkılar modu için varsayılan şarkı miktarını yapılandırma
  • Şarkı merkezli bir zamanlayıcıya başlamadan önce onay görünümünü etkinleştirin veya devre dışı bırakın
  • Yapılandırılabilir saniye sayısından sonra bu onayı otomatik olarak iptal eder
  • Kontrol Merkezinin müzik kontrol arayüzünde zamanlayıcı göstergesini gizleme veya gösterme
A12 (X) dahil olmak üzere tüm jailbroken iOS 11 ve 12 cihazlarıyla çalışır
Ücretli..

Repo:

erkan43

Apple Sever
Konular
1
teşekkürler beğendim..

Adım
Uğur
Cihaz
İPhobne 12
Konular
78
Ekli dosyayı görüntüle 3986

• Zamanlayıcının zaman aşımı süresinden sonra mı yoksa belirli sayıda şarkıdan sonra mı biteceğini seçin
  • Birkaç saniye sonra ses seviyesini yavaşça azaltan bir ses çıkışı ekleyin
  • Şimdi İzin Ver Müzik zamanlayıcısının kısa kesmesi durumunda, bitmeden önce müzik çalmanın bitmesi
  • Kalan şarkı süresini Control Center müzik kontrol arayüzünde görüntüleyin
  • Varsayılan dakika sayısını ve çalınacak varsayılan şarkı sayısını yapılandırın
  • Bir şarkı sayacı başlamadan önce ne bekleyebileceğinize dair genel bir onayın tadını çıkarın

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ekli dosyayı görüntüle 3987

• Talep üzerine Sleepizy'i aç veya kapat
  • Zamanlayıcı veya şarkı miktarına dayalı öldürme düğmesi arasında seçim yapın
  • Zamanlayıcı modu için varsayılan zaman aşımı süresi değerini (dakika cinsinden) yapılandırma
  • Zamanlayıcı modu için varsayılan bir seçici adım değeri (dakika cinsinden) yapılandırma
  • Zamanlayıcı modu için solma süresi değerini (saniye olarak) yapılandırın
  • Zamanlayıcı modunda kesmeden önce son şarkının bitmesine izin vermeyi etkinleştirin veya devre dışı bırakın
  • Şarkılar modu için varsayılan şarkı miktarını yapılandırma
  • Şarkı merkezli bir zamanlayıcıya başlamadan önce onay görünümünü etkinleştirin veya devre dışı bırakın
  • Yapılandırılabilir saniye sayısından sonra bu onayı otomatik olarak iptal eder
  • Kontrol Merkezinin müzik kontrol arayüzünde zamanlayıcı göstergesini gizleme veya gösterme
A12 (X) dahil olmak üzere tüm jailbroken iOS 11 ve 12 cihazlarıyla çalışır
Ücretli..

Repo:

süper bir tweak bence..

Geri