filza System>library >audio>uisounds
System>Library>Audio>UIsounds
Ayrıca dosyayı silmeyin, yeniden adlandırın. Uzantıyı .caf'ten herhangi bir şeye (örn. .cafX) değiştirin
KH
ve J
'yi kaldırın.Tamam kardeşim,hemen deniyorum ve sonucu paylaşırım.Aslında bunju filza ile çözülüyordu.. fakat unuttum..
Ayrıca dosyayı silmeyin, yeniden adlandırın. Uzantıyı .caf'ten herhangi bir şeye (örn. .cafX) değiştirin
veya
/System/Library/Frameworks/MediaToolbox.framework/RegionalSystemSoundsThatShareBehaviour.plist
Dosyanın içindekiKH
veJ
'yi kaldırın.
yedek alarak deneyin.. yada bu dediklerimi bir araştırıp öyle deneyin..
Filzada: System/Library/Audio/Isonds/Photo Shutter.caf dosyasını ismini değiştirmem lazım: dummy.caf ile ama izin vermiyor.Aslında bunju filza ile çözülüyordu.. fakat unuttum..
veya
/System/Library/Frameworks/MediaToolbox.framework/RegionalSystemSoundsThatShareBehaviour.plist
Dosyanın içindekiKH
veJ
'yi kaldırın.
yedek alarak deneyin.. yada bu dediklerimi bir araştırıp öyle deneyin..
teşekkürler,SilentCam, iPhone’unuzun tüm seslerini kapatan bir tweak’tir. Ancak, deklanşör sesini kapatmak istiyorsanız, “Deklanşör Sesini Etkinleştir” seçeneğini kapatabilirsiniz.
Camera Mute, yalnızca kamera sesini kapatan bir tweak’tir.
No Shutter Sound, yalnızca fotoğraf çekerken duyulan deklanşör sesini kapatan bir tweak’tir. Video çekerken deklanşör sesi duyulmaya devam eder
teşekkürler,
ancak bu tweaklar benim versiyona uyumlu değil : ios16,1
hemen kontrol ediyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.install Camera Shuttter sound disabler
cihaz olmadıgı için .bir bakın uyumluluk ne istiyor
Repo yüklenmiyor,hata veriyor- ios 13-14 uyumluhemen kontrol ediyorum
satenFilzada: System/Library/Audio/Isonds/Photo Shutter.caf dosyasını ismini değiştirmem lazım: dummy.caf ile ama izin vermiyor.
Resimde görüldüğü gibi
en mantıklsı sanırım senın dediğin gibi.....bekliyeceğiz bir tweak çıksın diye....sağ ol kardrşimsaten
iOS 15' ve 16 da , bu nedenle bu dosyayı mühürlü sistem bölümünde bulunduğu için yeniden adlandıramaz, silemez veya başka bir şekilde değiştiremezsiniz. Değiştirmeyi başarsanız bile, kök bölümü bu noktada kurcalandığı için iOS'un önyüklenmeyecektir kurcalama. Bence tweak bulursan yükle
İphone X ios 14.8 denedim,dosya ismini değiştirdim ve sorunsuz halletim,saten
iOS 15' ve 16 da , bu nedenle bu dosyayı mühürlü sistem bölümünde bulunduğu için yeniden adlandıramaz, silemez veya başka bir şekilde değiştiremezsiniz. Değiştirmeyi başarsanız bile, kök bölümü bu noktada kurcalandığı için iOS'un önyüklenmeyecektir kurcalama. Bence tweak bulursan yükle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?