josepH CR.cryp Moderatör Apple Expert Tecrübeli Üye Elit Üye Kıdemli Üye Antibiyotik İlk 1000! Cihaz iPhone 13 pro Max Katılım 10 Haz 2018 Konular 511 Mesajlar 2,081 Çözümler 2 Tepkime puanı 1,287 Puanları 2,464 Konum Türkiye 19 Ağu 2018 #1 Açıklama. CameraShutter jailbreak tweak size daha iyi ve daha işlevsel hale getirmek için Kamera Uygulamanızı ekleyerek görsel seçenekler sunar. Bu ince ayarı yükledikten sonra, Ayar uygulamasından yapılandırabilirsiniz. Repo. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Uyumluluk. iOS 9, 10 11. SmartCameraShutter Özellikleri Deklanşör Düğmelerinde Tokatla Kaydır modlarını devre dışı bırakın. Deklanşör Fotoğraf Düğmesindeki Sesi Devre Dışı Bırak. Kamera Deklanşör Düğmelerini her zaman Uyarlamalı Arkaplan (iç Çevrelerde) üzerinde etkinleştirin. Kamera Deklanşör Düğmelerini Etkinleştir Daha Küçük (Bu seçenek, Uyarlamalı Arkaplan ile birleştirildiğinde Deklanşör Düğmelerini gizleyecektir). SmartCameraShutter 1.1.1'deki yenilikler Tam iOS 11 Uyumluluğu eklendi. Sınırı Canlı Fotoğraf Rozeti seçeneğine etkinleştirmek için Özelliği genişletin. Tercihler Panelinde Bana Bağış Yapmak için Etiket'i (çok teşekkürler) ekledim. Tercihler Panelinde BigBoss Deposu'ndaki Diğer Tweaks'leri Kontrol Etmek için Etiket eklendi. Prefs Etiketlerinde Değişiklikler. Kod Temizleme.
Açıklama. CameraShutter jailbreak tweak size daha iyi ve daha işlevsel hale getirmek için Kamera Uygulamanızı ekleyerek görsel seçenekler sunar. Bu ince ayarı yükledikten sonra, Ayar uygulamasından yapılandırabilirsiniz. Repo. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Uyumluluk. iOS 9, 10 11. SmartCameraShutter Özellikleri Deklanşör Düğmelerinde Tokatla Kaydır modlarını devre dışı bırakın. Deklanşör Fotoğraf Düğmesindeki Sesi Devre Dışı Bırak. Kamera Deklanşör Düğmelerini her zaman Uyarlamalı Arkaplan (iç Çevrelerde) üzerinde etkinleştirin. Kamera Deklanşör Düğmelerini Etkinleştir Daha Küçük (Bu seçenek, Uyarlamalı Arkaplan ile birleştirildiğinde Deklanşör Düğmelerini gizleyecektir). SmartCameraShutter 1.1.1'deki yenilikler Tam iOS 11 Uyumluluğu eklendi. Sınırı Canlı Fotoğraf Rozeti seçeneğine etkinleştirmek için Özelliği genişletin. Tercihler Panelinde Bana Bağış Yapmak için Etiket'i (çok teşekkürler) ekledim. Tercihler Panelinde BigBoss Deposu'ndaki Diğer Tweaks'leri Kontrol Etmek için Etiket eklendi. Prefs Etiketlerinde Değişiklikler. Kod Temizleme.
Flamengo Apple Sever Katılım 16 Tem 2018 Konular 2 Mesajlar 55 Tepkime puanı 16 Puanları 1,869 Konum BURSA 20 Ağu 2018 #2 Hocam şu ön kameradaki aynalama olayını androiddeki gibi yapabılsek hep ters fotolar sınır bozucu