V vitroch Apple Sever Cihaz iPhone 6S Katılım 9 Nis 2024 Konular 18 Mesajlar 58 Tepkime puanı 7 Puanları 409 Yaş 20 11 Nis 2024 #1 Spotify premium yapan bi tweak var mı spotilife mı öyle bir şey vardı kurdum ama şarkılar ileri geri sarılmıyor başka var mı
Spotify premium yapan bi tweak var mı spotilife mı öyle bir şey vardı kurdum ama şarkılar ileri geri sarılmıyor başka var mı
Damla Yönetici Co Admin Apple Expert Cep Doktoru İlk 1000! Adım Öznur Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,115 Mesajlar 5,305 Çözümler 16 Tepkime puanı 4,668 Puanları 3,089 Yaş 40 Konum Türkiye 11 Nis 2024 #2 vitroch' Alıntı: Spotify premium yapan bi tweak var mı spotilife mı öyle bir şey vardı kurdum ama şarkılar ileri geri sarılmıyor başka var mı Genişletmek için tıkla ... Yenilerde bu işlem olmuyor fakat eski bir sürüm varrdı bir test edin birazdan veriyorum Oyla 0
vitroch' Alıntı: Spotify premium yapan bi tweak var mı spotilife mı öyle bir şey vardı kurdum ama şarkılar ileri geri sarılmıyor başka var mı Genişletmek için tıkla ... Yenilerde bu işlem olmuyor fakat eski bir sürüm varrdı bir test edin birazdan veriyorum
Damla Yönetici Co Admin Apple Expert Cep Doktoru İlk 1000! Adım Öznur Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,115 Mesajlar 5,305 Çözümler 16 Tepkime puanı 4,668 Puanları 3,089 Yaş 40 Konum Türkiye 11 Nis 2024 #3 vitroch' Alıntı: Spotify premium yapan bi tweak var mı spotilife mı öyle bir şey vardı kurdum ama şarkılar ileri geri sarılmıyor başka var mı Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Deneyin araştırmaya başlarız spotif hangisi çalışır çalışmaz bu yenilerde sorunlu çünkü Oyla 0
vitroch' Alıntı: Spotify premium yapan bi tweak var mı spotilife mı öyle bir şey vardı kurdum ama şarkılar ileri geri sarılmıyor başka var mı Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Deneyin araştırmaya başlarız spotif hangisi çalışır çalışmaz bu yenilerde sorunlu çünkü