Tweak listem
OnlineNotify
LocalIApsttore
PulltoRespring
Watusi
Cydown
Liberty lite
Cappd
Stopcrashingpls
Öte yandan, daha iyi bir performans ve geliştirilmiş pil ömrü fark ediyor. cpu kullanım fark ediyor ... o yüklüyse gerek yok..
orjinal reposuundan indirin özellikle.. Tweak : CappdZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
O zaman bunu ve appcd yi kaldıray
o zaman stopcrashingpls ve appcd yi kaldırayım sadece cappd kalsın..?
Valla lisans’lı unc0ver kullanmama rağmen bazen durduk yete respring atıyordu cihaz !
Bu tweak’i kurduğumdan beri sıkıntı olmadı iPhone X 13.3
Yüklü tweak 70 in üzerinde
Sen bu kadar tweakle nasıl sorun yaşamıyorsun kardeş.valla ya çok şanslısın yada bu işi iyi biliyorsun.burda birbirini etkileyecek o kadar tweak varki.enteresanüstelik bir de unc0ver..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhaba eclipse dark mode ios 13.3 de çalışıyormu?Valla lisans’lı unc0ver kullanmama rağmen bazen durduk yete respring atıyordu cihaz !
Bu tweak’i kurduğumdan beri sıkıntı olmadı iPhone X 13.3
Yüklü tweak 70 in üzerinde
merhaba eclipse dark mode ios 13.3 de çalışıyormu?
nicelaunch tweak i de herhangi bir açılış ekranı olmadan açıyor tavsiye ederimScreenLoader için bunu kullanıyorum yani uygulamaya dokunduğunda direk yüklenme ekranı siyah olsun diye noctis bunu tam olarak yapmıyordu yardımcı olakrak kurmuştum başka bi artısı yok
nicelaunch tweak i de herhangi bir açılış ekranı olmadan açıyor tavsiye ederim
Teşekkürler denedim ama aynı işi yapmıyor tam olarak
Açıklama: StopCrashingPls için kısa Cydia açıklamasına bakıldığında, iOS 13'ün kilitlenme sorunu için deneysel bir geçici çözüm olarak tasarlanmıştır. Bu belirgin sorun, bazı jailbreak tweak kurulumlarıyla daha da kötüleşebilir ve istenmeyenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.tüketimi ısınma ve genel sistem kararsızlığı ile sonuçlanabilir .
UYUMLULUK: İOS 13.0 - 13.4.1
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ücretsiz..
Ekli dosyayı görüntüle 9643
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?