Şu iphone x home barı yanlışlıkla çıkmaya sebep oluyor

tekinc0ver

Apple Sever
Konular
4
Selam
iPhone X hareketleri için “Neptune For iPhone” tweakini kullanıyorum. Fakat bazı uygulamalarda yanlışlıkla uygulamadan çıkmalara sebep oluyor. Mesela whatsapp veya telegramda ses kaydı gönderirken yukarı kaydırınca uygulamadan çıkıyor. Bunu nasıl önlerim mesela iki kere yukarı kaydırınca uygulamadan çıksın gibi bir önlem var mı?

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
baska alternatif tweak denedinizmi . x hareketleri için.. ? onlarladada yapıyormu

Oyla:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Daha önce çalışıyor sonradan bozdu ise .. iCleaner Pro + ayar dosyalarda ismi var ise sil temizle yapıp respring ettiğinde orijinal ayara döner . Ayarlarıyla oynadıysanız

Oyla:
KS
KS

tekinc0ver

Apple Sever
Konular
4
Daha önce çalışıyor sonradan bozdu ise .. iCleaner Pro + ayar dosyalarda ismi var ise sil temizle yapıp respring ettiğinde orijinal ayara döner . Ayarlarıyla oynadıysanız

Neptune silip LittleXs yükledim ama bu da uygulamalardan yanlışlıkla çıkmaya sebep oluyor aslında sorun bu tweaklerde değil biz yukarıya kaydırınca zaten uygulamadan çıkması lazım ama ses felan gönderirken yukarı kaydırınca uygulamadan çıkması sorun oluyor

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…