Canbulut19
Apple Sever
- Adım
- bulut
- Cihaz
- iphone 11
- Konular
- 63
Rootless jailbreak'e geçin'' ama bazı nedenlerden dolayı hala Rootful jailbreak kullanan insanlar olduğunu düşünüyorum, bu durumda Palera1n deposundan
`ElleKit'i yükleyin. İyi bir fikir gibi görünüyor. onu tutmak için.Hala köklü palera1n kullanan bir avuç insan için bir uyarı:
Sonraki sürüm, Substitute'u desteklemeyecektir ve Substitute'ı kullanmaya devam ederseniz sorunlarla karşılaşacaksınız.
Michael'a göre Palera1n'in bir sonraki sürümünde Rootful jailbreak için Substitute desteğinin sona ereceği bildirildi .
- İki seçeneğiniz var:
– [Önerilen] Köksüz sürüme geçin
– Ellekit'i palera1n repo aracılığıyla yükleyin [*]Ekli dosyayı görüntüle 13518
[*]
Ayrıca "Substitute"ın zaten Palera1n'in Rootful deposundan silindiği, gelecekte Substitute kullanmaya devam etmeniz durumunda sorun yaşanma ihtimalinin olduğu söyleniyor.
- Rootful jailbreak'i kullanmaya devam etmek istiyorsanız ElleKit'i yükleyin
- Öneri `
Rootless jailbreak'e geçin'' ama bazı nedenlerden dolayı hala Rootful jailbreak kullanan insanlar olduğunu düşünüyorum, bu durumda Palera1n deposundan
`ElleKit'i yükleyin. İyi bir fikir gibi görünüyor. onu tutmak için.
Açıkçası Substitute ile ElleKit arasında kullanılabilecek jailbreak uygulamalarında farklılıklar var ancak çoğu kişinin bu farkları fark etmeden geçiş yapabileceğini düşünüyorum.
Hala köklü palera1n kullanan bir avuç insan için bir uyarı:
Sonraki sürüm, Substitute'u desteklemeyecektir ve Substitute'ı kullanmaya devam ederseniz sorunlarla karşılaşacaksınız.
Michael'a göre Palera1n'in bir sonraki sürümünde Rootful jailbreak için Substitute desteğinin sona ereceği bildirildi .
- İki seçeneğiniz var:
– [Önerilen] Köksüz sürüme geçin
– Ellekit'i palera1n repo aracılığıyla yükleyin [*]Ekli dosyayı görüntüle 13518
[*]
Ayrıca "Substitute"ın zaten Palera1n'in Rootful deposundan silindiği, gelecekte Substitute kullanmaya devam etmeniz durumunda sorun yaşanma ihtimalinin olduğu söyleniyor.
- Rootful jailbreak'i kullanmaya devam etmek istiyorsanız ElleKit'i yükleyin
- Öneri `
`ElleKit'i yükleyin. İyi bir fikir gibi görünüyor. onu tutmak için.
Açıkçası Substitute ile ElleKit arasında kullanılabilecek jailbreak uygulamalarında farklılıklar var ancak çoğu kişinin bu farkları fark etmeden geçiş yapabileceğini düşünüyorum.
Rootless jailbreak'e geçmen gerek arkadaşım sonra elekit üzeri de yapıştığı an sorun verebiliyormuşEllekit yükleyince palerin1 ve substitute uygulamaları kayboldu normalmi?
Şimdilik devam etsem diye düşünüyorum herşey çalışıyor şuanRootless jailbreak'e geçmen gerek arkadaşım sonra elekit üzeri de yapıştığı an sorun verebiliyormuş
olması gerekli .. bir farkı yok araarında..Rootless e nasıl geçiş yapacağım teli sıfırlamadan PC’den rotless kursam olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?