Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
indirmek istedigin .. bağımlı paketi kaldırıp .. packicx reposu kur ve bağımlılığı ordan indir.. yada indirecektir..
indirdigin tweakle beraber xarold reposundan bağımlı paketle beraber kaldır.. veEvet indiriyorum ama hata veriyor hep böyle sürekli devam mı edecek acaba?
indirdigin tweakle beraber xarold reposundan bağımlı paketle beraber kaldır.. veZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.repoyu kur sonra sildigin tweak tekrar.. indir... bitti
yani Bağımlı paket packix reposundan inmeli ...
Hocam tekrar merhaba dediğinizi yaptım ama yinede aynı hatayı alıyorum fakat kurmak istediğim tweaki kuruyor ama o kurarken ekrana geliyor muhakkak acaba jb yi silip tekrar yapsam düzelir mi tweaklerim ve ayarlarım durur mu jbyi silsem yada bi yöntem var mı?
Hayır hımegesture değil aslında ilk bu hatayı güncelleme geldiğinde almıştım güncelleme yaptım gelen tweake ondan sonra olmaya başladı ve bir türlü çözemedim icleaner ile defalarca taradım
Sürüm nedir.. ios
merhabalar repomuzdan lockdocku yükledim alt dockların olduğu yeri gri yaptı sonra sildim ve düzelmedi ne yapmayalım?
icleaner + ayar dosyaları ordan tweak ile olanı silin sonra temizle deyin... tweak neydi ? tam resmi ... vsarsa çekip atın..
icleaner + ayar dosyaları ordan tweak ile olanı silin sonra temizle deyin... tweak neydi ? tam resmi ... vsarsa çekip atın..
Bu üç dosyayı silip sonra xenhtlm indirin Ekli dosyayı görüntüle 1539
İcleneaner + Ayar dosyaları ve kalan kalıntıları sildiyseniz yapacak bir şey yokDenedim hala gri malesef...
İcleneaner + Ayar dosyaları ve kalan kalıntıları sildiyseniz yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?