Herkese merhabalar, telefon kapanıp açıldıktan sonra tekrar jailbreak yapmak istedim fakat altstore appsync yüklü değil diyor. Cydia'ı açmak istediğimde açılmadan kapanıyor appsync i yükleyemiyorum. Ne yapmam gerekir?
Sürümüm 13.3.1 İphone 7 PlusHerkese merhabalar, telefon kapanıp açıldıktan sonra tekrar jailbreak yapmak istedim fakat altstore appsync yüklü değil diyor. Cydia'ı açmak istediğimde açılmadan kapanıyor appsync i yükleyemiyorum. Ne yapmam gerekir?
Uncover kulalanıyorsunuz galiba kapanıp açıldıgı an.. uncover açılmıyor ise..Sürümüm 13.3.1 İphone 7 Plus
Öncelikle cevap için teşekkür ederim, evet uncover kullanıyorum fakat denedim aktif olmuyor bu kez de account password hatası veriyor hepsi son sürüm olmasına rağmenUncover kulalanıyorsunuz galiba kapanıp açıldıgı an.. uncover açılmıyor ise..
PCDEN Altstore yüklemen gerekiyor tekrar ve sitesiniden.. uncover indirip altstore içinden .. aktif etmen gerekir..
Altstore - Windows 10 Yükleme Video ve Resimli anlatım bu konuda incele..
Acaba harici Apple File Conduit nasıl yükleyebilirim ya da yüklesem çare olur muUncover kulalanıyorsunuz galiba kapanıp açıldıgı an.. uncover açılmıyor ise..
PCDEN Altstore yüklemen gerekiyor tekrar ve sitesiniden.. uncover indirip altstore içinden .. aktif etmen gerekir..
Altstore - Windows 10 Yükleme Video ve Resimli anlatım bu konuda incele..
Acaba harici Apple File Conduit nasıl yükleyebilirim ya da yüklesem çare olur mu
Peki deneyeyim tekrar teşekkür ederim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu sitelerden indirmeyi deneyin serttifika olayı var ama belki olur
Uncover aktif etmeniz gerekiyor ilk..
3utoolstan denedim. Ios cihazı desteklemiyor diyorBilgisayar mevcut ise 3u tools menusunden jailbreak kısmından uncover i tekrar yükleyebilirisin. 1haftalık yükleniyor. 1 hafta sonra kapanıp açılırsa yine aynı işlemi yapman gerekir. Jb yaptıktan sonra cydiada süre uzatan reprevision var onu yüklersen jb aktif olduğu süre boyunca, uncover imza süresi bitmeye yakın 1 hafta daha uzatır kendisi.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet@Msalar, verdiğimiz siteden tekrar inmiyormu basit bir olay konu uzuyor bence
gruptan destek yazın yardım etsinlerZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
@Damla evet indirdim fakat Profili doğruladıktan sonra açılır açılmaz kapanıyor. Bu her zaman yaptığım bir işlem fakat şu an tekrar yapamıyorum basit aslında evet@Msalar, verdiğimiz siteden tekrar inmiyormu basit bir olay konu uzuyor bence
gruptan destek yazın yardım etsinlerZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.