Arkadaşlar 14.8 e güncelleyip tekrar jailbreak yaptım telefonumu ama anlamadığım bir şekilde telefon kendini resetliyor günce 3-5 defa. Yani kapanıp açışıyor. buna hamgi tweak sebep olabilir veya çözümü nedir teşekkür ederim.
tweakleri resimleri gözterirsen . tümünü en son yüklenen.. büyük ihtimal tweaklerden biri yapıyor uyumsuzluktan dolayıArkadaşlar 14.8 e güncelleyip tekrar jailbreak yaptım telefonumu ama anlamadığım bir şekilde telefon kendini resetliyor günce 3-5 defa. Yani kapanıp açışıyor. buna hamgi tweak sebep olabilir veya çözümü nedir teşekkür ederim.
bence icleaner pro ile tweakları tek tek kapa aç yaparak sorunlu tweakı bulabilirsinTweaklarım bunlar hepsi daha önceden de kullandığım tweaklar yeni bişey yok aslında. Hataları gösteren bi tweak falan yok mu acaba sanki eskiden öyle bişey vardı.
saten tweaklerde uyumsuz olacak bir tweak görmedim. saten . mimport ? 14.8 desteklemiyor biliyorum. onun yerineBuldum bozuka diye bir oyun vardı sorun o oyunmuş telefona reset attırıyor. Sakın yüklemeyin.
toneenabler
kullanılabilir.Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.