H Hakanef Apple Sever Katılım 13 Kas 2023 Konular 7 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 Puanları 38 18 Kas 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. iPhone 6 cihazımı açtığımda merhaba ekranı karşılıyor. Şifremi girdikten sonra “güncelleme tamamlandı” diyor. Sürdüre basıyorum “iPhone'a hoş geldiniz diyor. Başlata basınca başa atoyor ne kadar yaparsam yapayım sürekli aynı şeyler oluyor. Ne yapmam lazım? Teşekkürler. Ekli dosyalar 72201746000__1558C25B-DAC2-4861-BF52-0BC855E05C9D.MOV 1.1 MB · Görüntüleme: 0
Merhaba arkadaşlar. iPhone 6 cihazımı açtığımda merhaba ekranı karşılıyor. Şifremi girdikten sonra “güncelleme tamamlandı” diyor. Sürdüre basıyorum “iPhone'a hoş geldiniz diyor. Başlata basınca başa atoyor ne kadar yaparsam yapayım sürekli aynı şeyler oluyor. Ne yapmam lazım? Teşekkürler.
kemalak Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Mertcan Meslek Market Cihaz iphone 11 Katılım 20 Ağu 2018 Konular 31 Mesajlar 548 Çözümler 2 Tepkime puanı 122 Puanları 2,264 Yaş 39 Konum istanbul 19 Kas 2023 #2 Hakanef' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. iPhone 6 cihazımı açtığımda merhaba ekranı karşılıyor. Şifremi girdikten sonra “güncelleme tamamlandı” diyor. Sürdüre basıyorum “iPhone'a hoş geldiniz diyor. Başlata basınca başa atoyor ne kadar yaparsam yapayım sürekli aynı şeyler oluyor. Ne yapmam lazım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... itunes ile dfu moda alıp dene sıfrlama işlemini
Hakanef' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. iPhone 6 cihazımı açtığımda merhaba ekranı karşılıyor. Şifremi girdikten sonra “güncelleme tamamlandı” diyor. Sürdüre basıyorum “iPhone'a hoş geldiniz diyor. Başlata basınca başa atoyor ne kadar yaparsam yapayım sürekli aynı şeyler oluyor. Ne yapmam lazım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... itunes ile dfu moda alıp dene sıfrlama işlemini
KS KS H Hakanef Apple Sever Katılım 13 Kas 2023 Konular 7 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 Puanları 38 19 Kas 2023 #3 kemalak' Alıntı: itunes ile dfu moda alıp dene sıfrlama işlemini Genişletmek için tıkla ... Ana ekran tuşu çalışmıyor .d
kemalak' Alıntı: itunes ile dfu moda alıp dene sıfrlama işlemini Genişletmek için tıkla ... Ana ekran tuşu çalışmıyor .d
kemalak Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Mertcan Meslek Market Cihaz iphone 11 Katılım 20 Ağu 2018 Konular 31 Mesajlar 548 Çözümler 2 Tepkime puanı 122 Puanları 2,264 Yaş 39 Konum istanbul 19 Kas 2023 #4 Hakanef' Alıntı: Ana ekran tuşu çalışmıyor .d Genişletmek için tıkla ... telefonu kapatıp açtığında o ekrani gecebilmen gerek
Hakanef' Alıntı: Ana ekran tuşu çalışmıyor .d Genişletmek için tıkla ... telefonu kapatıp açtığında o ekrani gecebilmen gerek
B birolcan22 Apple Sever Katılım 2 Tem 2018 Konular 12 Mesajlar 121 Tepkime puanı 49 Puanları 2,254 19 Kas 2023 #5 oluyor ise Telefon ekranı kitliyken yukardan bildirim çubuğunu kaydır , arama dan Ayarlara gir Genel > Erişebilirlik > Assistive Touch aç orda ana ekran tuşu var onu kullanarak açabilirsin diye düşlünüyorum. yada ytukardaki arkadaşın dedigi ile olması gerekli
oluyor ise Telefon ekranı kitliyken yukardan bildirim çubuğunu kaydır , arama dan Ayarlara gir Genel > Erişebilirlik > Assistive Touch aç orda ana ekran tuşu var onu kullanarak açabilirsin diye düşlünüyorum. yada ytukardaki arkadaşın dedigi ile olması gerekli