Telefonu Sıfırlamama Rağmen Cydia Gitmedi

quadrions

Apple Sever
Konular
1
Arkadaşlar, çoğu tweakleri kaldırıp sonra uncover ile rootfs işaretleyerek jailbreaki kaldırdım. Sonradan telefonun tüm ayarlarını ve içeriklerini sildim. Telefonu ilk aldığım zamanki gibi telefon geri açıldı her şey çok güzel ilerliyordu ki, cydia uygulamasını görene kadar. Ne yapmam gerek?

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Yönetici
Admin
Apple Expert
Konular
136
Web sitesi
www.trappledestek.com
İtunnes ile temiz kurulumu tekrar deneyin büyük ihtimalle gidecektir bir zamanlar benimde başıma gelmişti telefon ayarlarından sıfırlamıştım telefon açıldıgında cydia kabak gibi duruyordu tabi ozamanlar çömezdim temiz kurulum yaptığımda gitmişti.

serdarstone

Apple Sever
Konular
5
Arkadaşlar, çoğu tweakleri kaldırıp sonra uncover ile rootfs işaretleyerek jailbreaki kaldırdım. Sonradan telefonun tüm ayarlarını ve içeriklerini sildim. Telefonu ilk aldığım zamanki gibi telefon geri açıldı her şey çok güzel ilerliyordu ki, cydia uygulamasını görene kadar. Ne yapmam gerek?

sisteme işlediği için istediğin kadar iphone ayarlarından sıfırla gitmez itunes ile dfu moda alıp yeni yazılım yüklemen gerek aynı sürümü yükleyebiliyorsan ne ala ama zamanı geçtiyse mecburen yeni sürüm yüklemen gerekecek örneğin : ios 12 kullanyorsan yeni sürüm 13 ise mecbur 13 kurman gerekecek eğer cydiayı silebileceğin cydia remove uygulaması varsa bi araştır hangi tool ile jb yaptıysan remevo uygulaması varmı bak önce.

noval_06

Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Konular
1
çirkin krala katılıyorum tekrar bir temiz kurulum yaparsan gidecektir

Geri