Arkadaşlar, çoğu tweakleri kaldırıp sonra uncover ile rootfs işaretleyerek jailbreaki kaldırdım. Sonradan telefonun tüm ayarlarını ve içeriklerini sildim. Telefonu ilk aldığım zamanki gibi telefon geri açıldı her şey çok güzel ilerliyordu ki, cydia uygulamasını görene kadar. Ne yapmam gerek?
İtunnes ile temiz kurulumu tekrar deneyin büyük ihtimalle gidecektir bir zamanlar benimde başıma gelmişti telefon ayarlarından sıfırlamıştım telefon açıldıgında cydia kabak gibi duruyordu tabi ozamanlar çömezdim temiz kurulum yaptığımda gitmişti.
Arkadaşlar, çoğu tweakleri kaldırıp sonra uncover ile rootfs işaretleyerek jailbreaki kaldırdım. Sonradan telefonun tüm ayarlarını ve içeriklerini sildim. Telefonu ilk aldığım zamanki gibi telefon geri açıldı her şey çok güzel ilerliyordu ki, cydia uygulamasını görene kadar. Ne yapmam gerek?
sisteme işlediği için istediğin kadar iphone ayarlarından sıfırla gitmez itunes ile dfu moda alıp yeni yazılım yüklemen gerek aynı sürümü yükleyebiliyorsan ne ala ama zamanı geçtiyse mecburen yeni sürüm yüklemen gerekecek örneğin : ios 12 kullanyorsan yeni sürüm 13 ise mecbur 13 kurman gerekecek eğer cydiayı silebileceğin cydia remove uygulaması varsa bi araştır hangi tool ile jb yaptıysan remevo uygulaması varmı bak önce.