Telefonum app store'dan uygulama indirmiyor

junkmail

Apple Sever
Konular
1
Merhabalar iphone 11 pro 14.6 sürümdeyim telefonumda jailbreak yokken app store'dan indir butuno olan uygulamaları indiremiyordum sürekli öyle dönüp dolaşıyordu jailbreak gelmesini bekledim succesion ile aynı sürüme sıfırlamak için bugün çıkan jailbreak ile başarılı bir şekilde sıfırlama işlemini gerçekleştirdim ama sorunum devam ediyor ve dikkatimi çeken bir kaç şey daha oldu bunlardan biri sıfırlama sonrası iphoneniz etkinleşiyor yazısında hemen hemen 6 dakika bekliyorum gizlilik verileri denilen yerde ortalama 4 dakika bekliyorum app store'dan daha önce indirdiğim uygulamalar hemen iniyor ama ilk defa indireceğim uygulama öyle bekliyor app storeyi kapattıktan sonra 3 ile 5 dakika sonra bazen yükle butonu cıkıyor ve yükleniyor indirdiğim uygulama bunun sebebi ne olablir 2 kere succesion ile sıfırladım 4 kere ayarlar genel sekmesinden sıfırladım çözüme ulaşamadım iyi forumlar.

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Jailbreak yaptığınız .an gerekli tüm cydia gerekliler. yüklendikten sonra.. yapılması gerekenler..
1. Video
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Appstorede . indirme sorunu çözümü . jailbreak kalıntılar nedeni ile.. CCModules pro ile. yapıyorsunuz.. çözümü Ldresart etmeniz ..
Ldresart nasıl edilir..
Ekli dosyayı görüntüle IMG_0005.MP4

Telefonu Cydia varken sıfrlama etmeyiniz temiz sıfrlama için..
Video :

Vİdeo :

Sorun kalmayacaktır ...

Oyla:
KS
KS

junkmail

Apple Sever
Konular
1
Jailbreak yaptığınız .an gerekli tüm cydia gerekliler. yüklendikten sonra.. yapılması gerekenler..
1. Video

Appstorede . indirme sorunu çözümü . jailbreak kalıntılar nedeni ile.. CCModules pro ile. yapıyorsunuz.. çözümü Ldresart etmeniz ..
Ldresart nasıl edilir..
Ekli dosyayı görüntüle 13422

Telefonu Cydia varken sıfrlama etmeyiniz temiz sıfrlama için..
Video :

Vİdeo :

Sorun kalmayacaktır ...

hepsini yaptım bugun hiç bir çözüme ulaşamadım :/
[automerge]1641750680[/automerge]
İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim ama sorunum jailbreak ile ilgili değil telefonum jailbreak yapmadan önce bu sorun vardı cihaz sürümüm 14.6 jailbreak son haftalarda çıktı zaten ben bir ümitle jailbreak çıkar çıkmaz succesion tweaki ile bulunduğum sürüme komple sıfırlama işlemi yaparım diyerek güncelleme yapmadım ve jailbreak çıktı bulunduğum sürüme succesion ile sıfırlama yaptım ama sorunum yine çözülmedi daha sonra forumda araştırma yaptım 14.8 supervised sitesinden 14.8 güncelleme yapılıyormuş onu denedim ama daha önce succesion ile sıfırlama yaptığım icin hata veriyor ve güncelleme gerçekleşmiyor suan sorun devam ediyor ve sürümüm 14.6 tekrar teşekkür ederim

Son düzenleme:
Oyla:
Geri