Telefonum son 1 haftadır aşşırı ısınıyor ve donuyor.jailbreak yaptıktan sonra ısınmaya başlıyo.en çok substrated dene şey yoruyor telefonu nasıl kapatırım.gece %60 şarj ile bırakıyorum telefonu sabah %5 kalıyor
Substrated den kaynaklı degilmi ?jailbreak ısıttırmaz.. yüklediginiz tweakler temalar .vs.. yapar.. uyumsuz olabilir çakışan bir şey bunu yapar yada
Bi anda oldu bu ısınma sıkıntısı pil sağlıgı %100batarya bozuk olabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerden bakıyorsun hangi uygulama vs yorduğunaTelefonum son 1 haftadır aşşırı ısınıyor ve donuyor.jailbreak yaptıktan sonra ısınmaya başlıyo.en çok substrated dene şey yoruyor telefonu nasıl kapatırım.gece %60 şarj ile bırakıyorum telefonu sabah %5 kalıyor
Aynı olay benimde başıma geldi 2 gün önce cydiaya girdiğimde birden fazla güncelleme vardı güncelleme yaptıktan sonra tüm sorunlarım başladı.öncelikle jailbreake kapatıp denedim cihazda hiç bir ısınma donma vs olmadi tekrardan jailbreak ettiğimde ise hiç zaman kaybetmeden cihaz tekrardan kafayı yemeğe yani ısınmaya ve donmaya başladı şarj desem yine fazlasıyla bitmeye başladı bende Unc0ver jailbreakten Restore rootFS seçeneğini seçip Restore ettim.Daha sonra Cydiadan kurmuş olduğum tweak ları baştan yükledim artık hiçbir sorunum kalmadı şükür.Bu arada cihaz(İphone 11pro Ios 13.3.1) sizede tavsiye ederim.Telefonum son 1 haftadır aşşırı ısınıyor ve donuyor.jailbreak yaptıktan sonra ısınmaya başlıyo.en çok substrated dene şey yoruyor telefonu nasıl kapatırım.gece %60 şarj ile bırakıyorum telefonu sabah %5 kalıyor
Hocam bu sitenin reposu şahsen bana yetiyor. Bir de Sübhan Kahraman kardeşimizin reposu var. Orada da nokta atışı tweakler var. Bir de forumdan bir kardeşimizin iphoneda reklamları engelleme adlı konusu var. Oradan da iki repo var gerekli tweakler için. Ben de durumlar böyle. Yetiyor. İstediğiniz tweaklere göre değişir Hayırlı forumlarÇözdüm tamamen yazılımsal önce jailbreak kaldırdım,cihazı formatladım,itunes üzerinden güncelleme yaptım şimdi tekrar jb attım düzeldi önerebileceginiz repo adresleri varmı acaba
Çözdüm tamamen yazılımsal önce jailbreak kaldırdım,cihazı formatladım,itunes üzerinden güncelleme yaptım şimdi tekrar jb attım düzeldi önerebileceginiz repo adresleri varmı acaba
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.