Telefonum çok ısınıyor

• Konbuyu başlatan dost
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2K

dost

Apple Sever
Konular
5
Telefonum son 1 haftadır aşşırı ısınıyor ve donuyor.jailbreak yaptıktan sonra ısınmaya başlıyo.en çok substrated dene şey yoruyor telefonu nasıl kapatırım.gece %60 şarj ile bırakıyorum telefonu sabah %5 kalıyor

Ekli dosyalar

• E503661B-CB02-4872-8292-DFDCA0ABED0C.png
    166.2 KB · Görüntüleme: 55

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107

jailbreak ısıttırmaz.. yüklediginiz tweakler temalar .vs.. yapar.. uyumsuz olabilir çakışan bir şey bunu yapar yada

KS
KS

dost

Apple Sever
Konular
5
Bunlar yüklü

karnesa

Apple Sever
Konular
7
batarya bozuk olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KS
KS

dost

Apple Sever
Konular
5
Arkadaşlar varmı yardım edecek

Murat Demir

Apple Sever
Konular
0
Benim cihaz da çok ısınıyordu. Şebekeyle alakalı olabilir mi

baltaxxx

Apple Sever
Konular
13
Jailbreak mevcutken benim telefonum alev topuna dönüyordu. Hiçbir şey yapmamama rağmen kendi kendine coşuyordu. Sonra güzel bir restore edip şüphelendiğim başlıca tweakleri yüklemeden sıfırdan kurdum. Alev topu olma durumu devam etti. Localappstore ve Cercube Youtube tweaklerini kurup denedim yine alev topu oldu. Yeniden restore edip hiçbir tweak yüklemeden kullandım. Yine alev topu oldu. Sonradan restore edip hiç jailbreak yapmadım. Telefonu bilerek aşırı yordum. Çok ufak bir ısınma dışında hiçbir şey olmadı. Bu da normal zaten. Alev topundan kastım 3 saniyeden fazla elinizi tutamıyorsunuz üzerinde böyle bir ısınma yani. Telefonum iphone 7 plus ios13.6.1 sürümünde oldu hepsi. Sıkıntı jailbreakten oldu benim cihazımda. Kullandığım araç ise checkra1n'i bootra1n üzerinden flasha yazıp bios boot üzerinde olan araç. Normalde 13.5 uyumlu ama bir kutucuk işaretleyip devam ettiğimiz araç. Gün içerisinde 5 kere restore ettim cihazı. Tecrübelerim bu yönde. Saygılar, hayırlı forumlar.

Kylix

Apple Sever
Konular
0
Nerden bakıyorsun hangi uygulama vs yorduğuna

yesildag

Apple Sever
Konular
0
Aynı olay benimde başıma geldi 2 gün önce cydiaya girdiğimde birden fazla güncelleme vardı güncelleme yaptıktan sonra tüm sorunlarım başladı.öncelikle jailbreake kapatıp denedim cihazda hiç bir ısınma donma vs olmadi tekrardan jailbreak ettiğimde ise hiç zaman kaybetmeden cihaz tekrardan kafayı yemeğe yani ısınmaya ve donmaya başladı şarj desem yine fazlasıyla bitmeye başladı bende Unc0ver jailbreakten Restore rootFS seçeneğini seçip Restore ettim.Daha sonra Cydiadan kurmuş olduğum tweak ları baştan yükledim artık hiçbir sorunum kalmadı şükür.Bu arada cihaz(İphone 11pro Ios 13.3.1) sizede tavsiye ederim.

baltaxxx

Apple Sever
Konular
13
Evet arkadaşlar yabancı sitelere de baktım. Dün itibariyle yeni gelen Cydia Substrate güncellemesinden sonra ısınma sorunu çözülmüştür. Eski sürüm Cydia Substrate bazı cihazlarda aşırı cpu kullanımı gerçekleştirmekteymiş. Yeniden jb yaptım. Şu an kullanıyorum. Isınma yok. Hayırlı forumlar.

karnesa

Apple Sever
Konular
7
batarya da servis yazıyor du ondan ısındığını düşündüm batarya yı değiştirttim ısınma devam etti götürdüm telefoncuya telefon resmen 40 derece ye vurdu ısısı adam batarya dan olduğunu söyledi başka batarya taktı şimdi ısınmıyor artık normalde sadece bi uygulamaya girdiğimde 38 dereceye çıkıyordu ısı anında hissediliyordu ama şimdi eskisi kadar ısınmıyor telefoncuya götürün jeilbreak le yada başka bi uygulamayla alakası yok 38-39 dereceye çıkıyorsa telefon bu normal değil bi tamirciye götürün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KS
KS

dost

Apple Sever
Konular
5
Çözdüm tamamen yazılımsal önce jailbreak kaldırdım,cihazı formatladım,itunes üzerinden güncelleme yaptım şimdi tekrar jb attım düzeldi önerebileceginiz repo adresleri varmı acaba

baltaxxx

Apple Sever
Konular
13
Çözdüm tamamen yazılımsal önce jailbreak kaldırdım,cihazı formatladım,itunes üzerinden güncelleme yaptım şimdi tekrar jb attım düzeldi önerebileceginiz repo adresleri varmı acaba
Hocam bu sitenin reposu şahsen bana yetiyor. Bir de Sübhan Kahraman kardeşimizin reposu var. Orada da nokta atışı tweakler var. Bir de forumdan bir kardeşimizin iphoneda reklamları engelleme adlı konusu var. Oradan da iki repo var gerekli tweakler için. Ben de durumlar böyle. Yetiyor. İstediğiniz tweaklere göre değişir Hayırlı forumlar

kayamurat05

Apple Sever
Konular
2

Lifpa repo var tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…