aganti Elit Üye Apple Sever Katılım 15 Eyl 2020 Konular 17 Mesajlar 381 Çözümler 1 Tepkime puanı 45 Puanları 1,534 2 Tem 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Bu şekilde bir nedaj geldi telefonuma: Reminder: You have one day left (until 03/07) to reset your Apple ID password. To complete this, go to apple.com/recover. B204. bu bedir arjadaşlar, Benim apple kimliği ile bir sorunum yok....Anlamadım
Merhaba arkadaşlar, Bu şekilde bir nedaj geldi telefonuma: Reminder: You have one day left (until 03/07) to reset your Apple ID password. To complete this, go to apple.com/recover. B204. bu bedir arjadaşlar, Benim apple kimliği ile bir sorunum yok....Anlamadım
DeliTurK Administrator Admin Kurucu Yönetici Apple Expert Adım Devrim Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 13 Pro Max Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,193 Mesajlar 4,651 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,696 Puanları 2,564 Yaş 49 20 Ara 2023 #2 Dolandırıcılıklar (e-posta, kısa mesajlar ve telefon aramaları) gerçek Apple iletişimlerini taklit etme konusunda giderek daha iyi hale geliyor. Her zaman dikkatli ol arkadaşım.. . her mesaja güvenmeyin.. iTunes Store'daki meşru e-postaları belirleme - Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Kimlik avı mesajlarını, sahte destek çağrılarını ve diğer dolandırıcılıkları tanıyın ve bunlardan kaçının - Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Oyla: Oyla 0 Downvote
Dolandırıcılıklar (e-posta, kısa mesajlar ve telefon aramaları) gerçek Apple iletişimlerini taklit etme konusunda giderek daha iyi hale geliyor. Her zaman dikkatli ol arkadaşım.. . her mesaja güvenmeyin.. iTunes Store'daki meşru e-postaları belirleme - Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Kimlik avı mesajlarını, sahte destek çağrılarını ve diğer dolandırıcılıkları tanıyın ve bunlardan kaçının - Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.