sitting Apple Sever Katılım 20 Ağu 2019 Konular 4 Mesajlar 110 Tepkime puanı 10 Puanları 1,889 12 Eyl 2019 #1 İphone 6s teelfonumdan tweakler üzerinden boş rami kontrol ettiğimde 100 mb civarında gösteriyor. 2 gb telefonun sadece 100 mbı boşta kullanılır. Boş rami nasıl yükseltirim bununla alakalı tweak var mı ? Moderatör tarafında düzenlendi: 12 Eyl 2019
İphone 6s teelfonumdan tweakler üzerinden boş rami kontrol ettiğimde 100 mb civarında gösteriyor. 2 gb telefonun sadece 100 mbı boşta kullanılır. Boş rami nasıl yükseltirim bununla alakalı tweak var mı ?
DanqerLine Emekli Yönetici Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Kenan Cihaz iphone 11 pro Katılım 12 Haz 2018 Konular 293 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 865 Puanları 2,454 Konum istanbul 12 Eyl 2019 #2 telefonun gb kaç cihaz nedir.. eskiden yükseltmöe tweak vardı şimdi yok malesef.. Oyla: Oyla 0 Downvote
KS KS sitting Apple Sever Katılım 20 Ağu 2019 Konular 4 Mesajlar 110 Tepkime puanı 10 Puanları 1,889 12 Eyl 2019 #3 melis' Alıntı: Battery Doctor vardı yokmu bilmiyorum tek bir tıklamayla hepsini yapıyor. Ayrıca belleğide temizliyor ve büyük ölçüde hafızada yer açıyordu Genişletmek için tıkla ... Ona baktım ama 12.4 ile çalışanını bulamadım malesef. 6s 16 gb Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
melis' Alıntı: Battery Doctor vardı yokmu bilmiyorum tek bir tıklamayla hepsini yapıyor. Ayrıca belleğide temizliyor ve büyük ölçüde hafızada yer açıyordu Genişletmek için tıkla ... Ona baktım ama 12.4 ile çalışanını bulamadım malesef. 6s 16 gb Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DanqerLine Emekli Yönetici Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Kenan Cihaz iphone 11 pro Katılım 12 Haz 2018 Konular 293 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 865 Puanları 2,454 Konum istanbul 12 Eyl 2019 #4 sitting' Alıntı: Ona baktım ama 12.4 ile çalışanını bulamadım malesef. 6s 16 gb Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... dikkat et.. 16 gb az. ve dolduğunda .. teefon elmada kalabilir.. Oyla: Oyla 0 Downvote
sitting' Alıntı: Ona baktım ama 12.4 ile çalışanını bulamadım malesef. 6s 16 gb Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... dikkat et.. 16 gb az. ve dolduğunda .. teefon elmada kalabilir..
KS KS sitting Apple Sever Katılım 20 Ağu 2019 Konular 4 Mesajlar 110 Tepkime puanı 10 Puanları 1,889 12 Eyl 2019 #5 melis' Alıntı: dikkat et.. 16 gb az. ve dolduğunda .. teefon elmada kalabilir.. Genişletmek için tıkla ... 14 gb dolu 2 gb bos yerim var. Nand yukselticektim ama fiyatlari yukari cekmisler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
melis' Alıntı: dikkat et.. 16 gb az. ve dolduğunda .. teefon elmada kalabilir.. Genişletmek için tıkla ... 14 gb dolu 2 gb bos yerim var. Nand yukselticektim ama fiyatlari yukari cekmisler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DanqerLine Emekli Yönetici Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Kenan Cihaz iphone 11 pro Katılım 12 Haz 2018 Konular 293 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 865 Puanları 2,454 Konum istanbul 12 Eyl 2019 #6 sitting' Alıntı: 14 gb dolu 2 gb bos yerim var. Nand yukselticektim ama fiyatlari yukari cekmisler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... eski tweak münkündü .. şümdi ise var ve root artık ayrı bölümler değil, sisteminiz doluysa, bunun nedeni gerçekten dolu olması. malesef Oyla: Oyla 0 Downvote
sitting' Alıntı: 14 gb dolu 2 gb bos yerim var. Nand yukselticektim ama fiyatlari yukari cekmisler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... eski tweak münkündü .. şümdi ise var ve root artık ayrı bölümler değil, sisteminiz doluysa, bunun nedeni gerçekten dolu olması. malesef
KS KS sitting Apple Sever Katılım 20 Ağu 2019 Konular 4 Mesajlar 110 Tepkime puanı 10 Puanları 1,889 12 Eyl 2019 #7 melis' Alıntı: eski tweak münkündü .. şümdi ise var ve root artık ayrı bölümler değil, sisteminiz doluysa, bunun nedeni gerçekten dolu olması. malesef Genişletmek için tıkla ... Yapacak bir sey yok o zaman. Vatan sagolsun. Sagolun yardim icin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
melis' Alıntı: eski tweak münkündü .. şümdi ise var ve root artık ayrı bölümler değil, sisteminiz doluysa, bunun nedeni gerçekten dolu olması. malesef Genişletmek için tıkla ... Yapacak bir sey yok o zaman. Vatan sagolsun. Sagolun yardim icin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DanqerLine Emekli Yönetici Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Kenan Cihaz iphone 11 pro Katılım 12 Haz 2018 Konular 293 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 865 Puanları 2,454 Konum istanbul 12 Eyl 2019 #8 sitting' Alıntı: Yapacak bir sey yok o zaman. Vatan sagolsun. Sagolun yardim icin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... rica ederim.. Oyla: Oyla 0 Downvote
sitting' Alıntı: Yapacak bir sey yok o zaman. Vatan sagolsun. Sagolun yardim icin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... rica ederim..