Dikoo Yeni Üye Apple Sever Katılım 6 Ağu 2019 Konular 5 Mesajlar 82 Tepkime puanı 5 Puanları 1,869 9 Ocak 2020 #1 Merhaba arkadaşlar; telefonumun dinlendiğini veya içeriğinin kontrol edilebildiğini nasıl anlayabilirim?
Merhaba arkadaşlar; telefonumun dinlendiğini veya içeriğinin kontrol edilebildiğini nasıl anlayabilirim?
NoiaN Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Kıdemli Üye Oyun Gurmesi İlk 1000! Katılım 21 Haz 2018 Konular 138 Mesajlar 633 Çözümler 1 Tepkime puanı 271 Puanları 2,264 Konum İstanbul Adım Çağatay Meslek Şöför Cihaz iPhone 8 Plus 9 Ocak 2020 #2 Dikoo' Alıntı: Merhaba arkadaşlar; telefonumun dinlendiğini veya içeriğinin kontrol edilebildiğini nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla ... o zor be üsta .. ben sanmıyorumki dinlenip dinlenmedigini anlamak .. için bir program var Oyla: Oyla 0 Downvote
Dikoo' Alıntı: Merhaba arkadaşlar; telefonumun dinlendiğini veya içeriğinin kontrol edilebildiğini nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla ... o zor be üsta .. ben sanmıyorumki dinlenip dinlenmedigini anlamak .. için bir program var
ByGorkem Yönetici Moderatör Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Antibiyotik İlk 1000! Katılım 30 Tem 2018 Konular 76 Mesajlar 574 Tepkime puanı 190 Puanları 2,254 9 Ocak 2020 #3 İmkansız gibi bir şey bazen seslerde konuşurken yankılar meydana geliyor acaba diyorum dinleniyormuyum ? Oyla: Oyla 0 Downvote
İmkansız gibi bir şey bazen seslerde konuşurken yankılar meydana geliyor acaba diyorum dinleniyormuyum ?
KS KS Dikoo Yeni Üye Apple Sever Katılım 6 Ağu 2019 Konular 5 Mesajlar 82 Tepkime puanı 5 Puanları 1,869 9 Ocak 2020 #4 @NoiaN @Serdar44 peki arkadaşlar bana wp’tan gelen bir resim başkasına nasıl gönderildi (bilinmeyen biri tarafından) Oyla: Oyla 0 Downvote
@NoiaN @Serdar44 peki arkadaşlar bana wp’tan gelen bir resim başkasına nasıl gönderildi (bilinmeyen biri tarafından)
S SheSouL Tecrübeli Üye Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Katılım 27 Haz 2018 Konular 33 Mesajlar 812 Tepkime puanı 148 Puanları 1,889 9 Ocak 2020 #5 Whatsapp tan seni adına birine resim gönderildi ise.. teli bir komple sıfırlayıp tekrar temizden yap derim Oyla: Oyla 0 Downvote
Whatsapp tan seni adına birine resim gönderildi ise.. teli bir komple sıfırlayıp tekrar temizden yap derim
KS KS Dikoo Yeni Üye Apple Sever Katılım 6 Ağu 2019 Konular 5 Mesajlar 82 Tepkime puanı 5 Puanları 1,869 9 Ocak 2020 #6 Metin1' Alıntı: Whatsapp tan seni adına birine resim gönderildi ise.. teli bir komple sıfırlayıp tekrar temizden yap derim Genişletmek için tıkla ... Benim adıma değil bana gelen bir fotoğrafı başka numarayla gönderilmiş Oyla: Oyla 0 Downvote
Metin1' Alıntı: Whatsapp tan seni adına birine resim gönderildi ise.. teli bir komple sıfırlayıp tekrar temizden yap derim Genişletmek için tıkla ... Benim adıma değil bana gelen bir fotoğrafı başka numarayla gönderilmiş
KS KS Dikoo Yeni Üye Apple Sever Katılım 6 Ağu 2019 Konular 5 Mesajlar 82 Tepkime puanı 5 Puanları 1,869 9 Ocak 2020 #7 Ve o fotoğrafın benim telefonumdan başka yerde bulunması mümkün değil Oyla: Oyla 0 Downvote
NoiaN Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Kıdemli Üye Oyun Gurmesi İlk 1000! Katılım 21 Haz 2018 Konular 138 Mesajlar 633 Çözümler 1 Tepkime puanı 271 Puanları 2,264 Konum İstanbul Adım Çağatay Meslek Şöför Cihaz iPhone 8 Plus 9 Ocak 2020 #8 Dikoo' Alıntı: Ve o fotoğrafın benim telefonumdan başka yerde bulunması mümkün değil Genişletmek için tıkla ... ilginç ama sen yinede tebbiri al derim. Oyla: Oyla 0 Downvote
Dikoo' Alıntı: Ve o fotoğrafın benim telefonumdan başka yerde bulunması mümkün değil Genişletmek için tıkla ... ilginç ama sen yinede tebbiri al derim.
KS KS Dikoo Yeni Üye Apple Sever Katılım 6 Ağu 2019 Konular 5 Mesajlar 82 Tepkime puanı 5 Puanları 1,869 9 Ocak 2020 #9 NoiaN' Alıntı: ilginç ama sen yinede tebbiri al derim. Genişletmek için tıkla ... nasıl alayım tedbiri üstad Oyla: Oyla 0 Downvote
NoiaN' Alıntı: ilginç ama sen yinede tebbiri al derim. Genişletmek için tıkla ... nasıl alayım tedbiri üstad
sitting Yeni Üye Apple Sever Katılım 20 Ağu 2019 Konular 4 Mesajlar 110 Tepkime puanı 10 Puanları 1,889 10 Ocak 2020 #10 Telefon android dimi Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
KS KS Dikoo Yeni Üye Apple Sever Katılım 6 Ağu 2019 Konular 5 Mesajlar 82 Tepkime puanı 5 Puanları 1,869 13 Ocak 2020 #11 sitting' Alıntı: Telefon android dimi Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hayır iOS 13.3 JB li Oyla: Oyla 0 Downvote
sitting' Alıntı: Telefon android dimi Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hayır iOS 13.3 JB li
sitting Yeni Üye Apple Sever Katılım 20 Ağu 2019 Konular 4 Mesajlar 110 Tepkime puanı 10 Puanları 1,889 14 Ocak 2020 #12 JB li ise dinlenmesi takip edilmesi normal. Bunu sormaniz hata JB yapiyorsaniz bunu goze almaniz lazim. JB li cihaz hacklenebilir. Hacklenmemesini istiyorsaniz JB yi kaldirmalisiniz. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
JB li ise dinlenmesi takip edilmesi normal. Bunu sormaniz hata JB yapiyorsaniz bunu goze almaniz lazim. JB li cihaz hacklenebilir. Hacklenmemesini istiyorsaniz JB yi kaldirmalisiniz. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi