Touch ID çalışmıyor

ilkay.3434

Apple Sever
Konular
7
Parmağımı koyduğumda okumuyor daha doğrusu tepki yok, appstore üzerinden touch ıd ile uygulama indirmek istediğimde okuyor gibi yapıp yarıda kalıyor yine okumuyor en azından tepki veriyor ama okuma yine yok. Jbli olduğu için respring yaptım düzelmedi ldrestart yaptım düzelmedi yeni parmakta ekleyemiyorum ve ayarlar touch ıd menüsünde hata vermiyor sorun yok gibi görünüyor neden yapar böyle?

Ekli dosyalar

• IMG_0268.MP4
    9.7 MB

Mr oyuncu tr

Çevirmen
Elit Üye
Apple Sever
Konular
18
Parmağımı koyduğumda okumuyor daha doğrusu tepki yok, appstore üzerinden touch ıd ile uygulama indirmek istediğimde okuyor gibi yapıp yarıda kalıyor yine okumuyor en azından tepki veriyor ama okuma yine yok. Jbli olduğu için respring yaptım düzelmedi ldrestart yaptım düzelmedi yeni parmakta ekleyemiyorum ve ayarlar touch ıd menüsünde hata vermiyor sorun yok gibi görünüyor neden yapar böyle?

Jbsiz yokken yapıyormu

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

danismaz61

Apple Sever
Konular
0
Sorunu bir çok kez yaşadım. Kapatıp açtığım zaman sorun düzeliyor. Sonra tekrar Jb yapıyorum sorun kalmıyor

Oyla:
KS
KS

ilkay.3434

Apple Sever
Konular
7
Ya boşver bunları jb aracı varsa kapat aç işte

Checkrain ile yapmıştım şuan reboot ettim touch id çalışıyor, tekrar checkrain ile yaptığımda loader üzerinden cyda yüklememe gerek varmı yoksa jb yapınca otomatik cydia kullanıma geçecek mi

Oyla:

Mr oyuncu tr

Çevirmen
Elit Üye
Apple Sever
Konular
18
Checkrain ile yapmıştım şuan reboot ettim touch id çalışıyor, tekrar checkrain ile yaptığımda loader üzerinden cyda yüklememe gerek varmı yoksa jb yapınca otomatik cydia kullanıma geçecek mi

Gerek yok direk cydiayayı kullanabilirsin

Oyla:
Geri