- Adım
- Kenan
- Cihaz
- iphone 11 pro
- Konular
- 292
telegram da çalışıyor mu ? teşekkürlerVersion : 3.2.1 repomuzda güncel edildi
ayarlardan tweak i açın sonra apps & tweaks sekmesini açın. alt tarafta çeviri işleminin yapılacağı uygulamalar listesi var. istediğiniz uygulamayı seçin şuna çevir seçeneğinden istediğiniz dili seçin. bu kadar.Tweak’in ayarlarını tam olarak nasıl yapacağımı çözemedim. Neredeyse herşeyi denedim yine de karşıdan gelen mesajlar ingilizce olsada yine ingilizceye çeviriyo...
Merhaba... Gelen mesajlari cevirmek icin ne yapmam gerek acaba yardim edebilir misiniz ?ne alaka ..onla alakası yoktur.. arkadaşım.
TELEGRAM İÇİN İSE.. ESKİ VERSİYONA İNDİRMELİSİNİZ TELEGRAMDA SORUN VAR.. appstore ++ile eski versiyona indiriniz.. 6 7 versiyonMerhaba... Gelen mesajlari cevirmek icin ne yapmam gerek acaba yardim edebilir misiniz ?
Peki ya whatsapp icin yine aynisi mi yapmam gerekli ?TELEGRAM İÇİN İSE.. ESKİ VERSİYONA İNDİRMELİSİNİZ TELEGRAMDA SORUN VAR.. appstore ++v ile eski versiyona indiriniz.. 6 7 versiyon
Test etmedim deneyelim .. Tranzlo güncel edildikçe bozdu işiPeki ya whatsapp icin yine aynisi mi yapmam gerekli ?
Ne yaptiysam o kitap işareti gelmedi ne meSajlarda ne de wHatsapptaTest etmedim deneyelim .. Tranzlo güncel edildikçe bozdu işi
Anladim tesekkur ederim... guncelleme gelirse duzelir belki... cok sag ol7.4 versiyonunda çıkıyor ama whatsapp malesef olmuyor
Ekli dosyayı görüntüle 12950Ekli dosyayı görüntüle 12949
Giden ingilizce oluyor naptiysam gelen turkceye çevirmiyor yardimTranzlo , yabancılarla sohbet ederken hayatınızı kolaylaştıracak bir çeviri ayarlamasıdır!
Çeviri uygulamaları arasında gidip gelmeden veya ekstra düğmelere basmadan istediğiniz herhangi bir dilde kolaylıkla sohbet etmenize olanak tanır.
Türkçe Dil desteği
Ayarlar'dan seçenekleri yapılandırın.
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Düzenleyen: @OkkoOkan
Uyumluluk: iOS 13 - 14.8
Version : 3.5
Ekli dosyayı görüntüle 11546
Aynisini yaptik olmadi gelen çevirmiyorayarlardan tweak i açın sonra apps & tweaks sekmesini açın. alt tarafta çeviri işleminin yapılacağı uygulamalar listesi var. istediğiniz uygulamayı seçin şuna çevir seçeneğinden istediğiniz dili seçin. bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?