Trendyol Jailbreak Detection yardım

ragnardo

Apple Sever
Konular
1
merhaba arkadaşlar, ios 16.6 iphone x jailbreakli cihazımda trendyol uygulaması kullanıyorum fakat jailbreaklileri engellemişler uygulamadan. Uygulamada gezinebiliyoruz fakat hesaba giriş yapamıyoruz, choicy, shadow, a-bypass bir çok tweak denedim fakat çözemedim. Geçici tek bulduğum çözüm baya eski bir sürüme düşürmek uygulamayı. Güncel versiyonda jailbreak detection bypass eden bir tweak var mı bildiğiniz acaba?

teşekkür ederim.

margut

Apple Sever
Konular
0
merhaba arkadaşlar, ios 16.6 iphone x jailbreakli cihazımda trendyol uygulaması kullanıyorum fakat jailbreaklileri engellemişler uygulamadan. Uygulamada gezinebiliyoruz fakat hesaba giriş yapamıyoruz, choicy, shadow, a-bypass bir çok tweak denedim fakat çözemedim. Geçici tek bulduğum çözüm baya eski bir sürüme düşürmek uygulamayı. Güncel versiyonda jailbreak detection bypass eden bir tweak var mı bildiğiniz acaba?

teşekkür ederim.
Try Liberty Lite from hackyouriphone. I'm using it to avoid detection on my bank apps on iOS 12.5.7 though...

Oyla:
KS
KS

ragnardo

Apple Sever
Konular
1
liberty işe yaramadı maalesef uygulama çöküyor o açıkken, ios 16.6 (palera1n) ile uyumsuz olabilir sanırım liberty şu an

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Bypass Tweakler ve repolar

PUBGJB Bypass v1.7.0) -
INTEJB (exclusive to the bank Inter) -
PicJB (exclusive to the bank PicPay)
Caixa Tem Fast -
Hestia -
Shadow -
Choicy –
Tweakconfigurator -
Unsub -
Jailprotect -
Liberty Lite -
Tweakrestrictor -
Hidejb -
Flyjbx -
repo down, the deb can be found below
Vnodebypass - repo down, the deb can be found below
A-Bypass - Kernbypass -
S-bypass - Repo.trappledestek.com
MYbloXX -

Oyla:

mcdjkrizantem

Apple Sever
Konular
0
Shadow Yükleyin . olması gerekli
2 yıl önce Garanti Cep Şube QR kod ile para çekme özelliği çalışmıyordu S-bypass kurdum gayet güzel kullanmaya başladım, bir gün bir baktım giriş yapamıyorum şifre yanlış diyor Garanti Bankası üyeliğimi askıya almış şifre sıfırlama başka telefon ile denemeler falan sonuç vermedi :) şubeye gitmeden telefonla açtıramadım şubedeki bayan ne olduğunu anlayamadı ama bir uygulama yüklemişsiniz onu kaldırın dedi hangi uygulama diye sordum göremiyorum dedi Uygulama S-Bypass idi
Şuan Bankalarda Hiçbir Sorun Yok QR dahil Çalışıyor Ve jailbreak uyarısı vermiyor Trendyol için bankalar ile sorun yaşamayalım
bypas tweakleri bankalarda sıkıntı çıkartıyor Trendyolu'da kullanmayız olur biter (Getir Çalışıyor) onunla idare edeceğiz artık.

Oyla:
Geri