Try Liberty Lite from hackyouriphone. I'm using it to avoid detection on my bank apps on iOS 12.5.7 though...merhaba arkadaşlar, ios 16.6 iphone x jailbreakli cihazımda trendyol uygulaması kullanıyorum fakat jailbreaklileri engellemişler uygulamadan. Uygulamada gezinebiliyoruz fakat hesaba giriş yapamıyoruz, choicy, shadow, a-bypass bir çok tweak denedim fakat çözemedim. Geçici tek bulduğum çözüm baya eski bir sürüme düşürmek uygulamayı. Güncel versiyonda jailbreak detection bypass eden bir tweak var mı bildiğiniz acaba?
teşekkür ederim.
Çözüm Bulabildinizmi? 15.8.1 Trendyol Go Giriş Yapamıyorum.liberty işe yaramadı maalesef uygulama çöküyor o açıkken, ios 16.6 (palera1n) ile uyumsuz olabilir sanırım liberty şu an
Shadow
Yükleyin . olması gerekli 2 yıl önce Garanti Cep Şube QR kod ile para çekme özelliği çalışmıyordu S-bypass kurdum gayet güzel kullanmaya başladım, bir gün bir baktım giriş yapamıyorum şifre yanlış diyor Garanti Bankası üyeliğimi askıya almış şifre sıfırlama başka telefon ile denemeler falan sonuç vermediShadow
Yükleyin . olması gerekli
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?