Şifre nedirTrollApps kullanın.Eklediğiniz her repo size ipa kaynağı sunar.
Ayrıca TrollApps üzerinden seçtiğiniz uygulama Trollstore açmadan kalıcı imzalanır.
TrollStore özel uygulama ve bir çok ipa kaynağı kullanırsınız .
iPa:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Video:
trappledestek.comŞifre nedir
Hocam repoları nerden bulabiliriztrappledestek.com
konuya ekledim buldukça eklerizHocam repoları nerden bulabiliriz
TrollApps kullanın.Eklediğiniz her repo size ipa kaynağı sunar.
Ayrıca TrollApps üzerinden seçtiğiniz uygulama Trollstore açmadan kalıcı imzalanır.
Şifre: trappledestek.com
Video:
Repo 1 :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.( Esng içinde geçerlidir )
Repo 2:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.( Esng içinde geçerlidir )
Repo 3:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.( Esng içinde geçerlidir )
TrollStore Helper indirip Cydia da TrollStore yükleyip onun üzerinde ekle .. repoları Cydia dan eklemeyincypwn eklenirken hata veriyor sol üstte ünlem düşüyor unable to read diyor alyitında da repo adresi var
TrollStore Helper indirip Cydia da TrollStore yükleyip onun üzerinde ekle .. repoları Cydia dan eklemeyin
Bende cydia yok trollapssden eklemeye çalışıyorum orada bu hatayı verdi diğer 2si yüklendi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eline sağlık hocam güzel bir içerikTrollApps kullanın.Eklediğiniz her repo size ipa kaynağı sunar.
Video:
Repo 1 :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.( Esng içinde geçerlidir )
Repo 2:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.( Esng içinde geçerlidir )
Repo 3:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.( Esng içinde geçerlidir )
Hocam ben bulamadım onu yardımcı olabilir misinizZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.siteye gir sonra troolstore gör orda json link olcak onu kopyala dene
Maalesef arkadaşımBaşka vermı acaba ben bulamadım ? Arkadaşlar
E sing ile repo eklediğimizde hata veriyor çözüm nedirTrollApps kullanın.Eklediğiniz her repo size ipa kaynağı sunar.
Video:
Yanlış yapıyorsunuzE sing ile repo eklediğimizde hata veriyor çözüm nedir
baska değişik repolar gelmedi gaaliba 3 repomu var bu işi yapan..Yanlış yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?