İos 14.4 checkrein jb var iphone 6s bu trollstorenin ne faydasi olur bana
14-15.6 arası olduğuna eminmisin dostum. 15.5.1 yüklü ama uygulama yüklenmiyorJb pasifken bununla yüklenen uygulamalar çalışıyor.
Örneğin, Uncover desteğin var ise ipayı safari ile indirin ve troll store ile aç diyin, yüklenecek ve sertifika süresi ve kısıtlaması olmayacak,
Trollstore ipa dosyalarını cihazınıza jb olmadan süresiz olarak yüklenmesini sağlar.
Safariden yüklenebilmektedir, şu an ios 14 den ios 15.6 ya kadar desteği var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gta car tracker yükleniyor ama uygulamaya girmek isteğimde anında açılıp kapanıyor dostum. Cihaz ip7TrollStore works on iOS 14.0 - 15.4.1, on iOS 15.5 beta 1 - iOS 15.5 beta 4 and on iOS 15.6 beta 1 - iOS 15.6 beta 5.
Üstteki tazı yazıyor sitede,
İnstall kısmından dene istersen, gta car tracker diye birşey yüklenecek içinden trollstore yüklenecek, trollstore yükleyince setting kısmından signing yazan yeri de yüklemen gerek. kullandığın cihaza destek var mı bilemiyorum, trollstore ve Trollstore2 olarak biliyorum ben , 2 olan yeni sanırım.
……..
ios 15.4.1 de kullanıyorum ben.
Bu yöntemle yüklendi ama install basıktan sonra exploting çıkınca bir süre sonra atıyor. Zaten yukarda suppoorts ios 15.0- 15.1.1 yazıyor uyumlu değil benim olduğum sürümeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Adresinden,
1.0.7:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.…….
1.1.2:
trollstore ipa dosyasını, sidelodly ya da 3utools programı ile ipa signature kısmından imzalayarak yükle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?