Rehber TrollStore'u iOS 14.0 - 16.6.1'e yükleyen “TrollInstallerX” çıktı.

Varalum

Apple Sever
Konular
2
Trollstore ücretisiz, bir kere yaparsınız ömür boyu kullanırsınız. Ama güncelleme yapmamanız gerekir.
14 pro var ios 16.1.1 var jb için güncelleme yapmadım bu konudaki trollstore için uyumlumu yükleyebilir miyim cihaza

SrkN

Apple Sever
Konular
0
denedinizmi çalıştımı esing ve sertifakadan farklı olarak deneyiminiz nedir sizce hangisi tercih edilmeli esing mi yoksa bu konuda paylaşılan trolstore mi
Yükledim sertifikam bittiğinden bu yana 3 aydır kullanıyorum... Güvenlik tarafını bilemiyorum ama full konfor diyebilirim. ipayı direk trollinstallera gösteriyorsun sanki orjinal ios uygulaması gibi yüklüyor. görüşme kayıt carplay uygulamaları vs bir sıkıntı yaşamadım henüz.

barsem

Apple Sever
Adım
barsem
Meslek
pc
Cihaz
ipad pro
Konular
0
bakamadım ki bir türlü

1cihans

Co Admin
Yönetici
Premium üye
Apple Expert
Elit Üye
Konular
63
Ok
4 üncü yıla girdi Sertifikalarımda bir sorun yok yabancılardan gidip sertifika yada mağaza alıyorsan evet dediğin normal veya free kullanıp patladığında öyle
Okan hocam telegramdan yazdım da görmediniz galiba ben de sertifika alacağım trollstore uçtu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…