iclaudu açtıysan trollrecorderin içinden ayarlar/resmine bas/iclouda gir tümünü göster de orada trollrecorderin tiki kapalı ise aç ve icloud yedek al kompleArkadaşlar merhaba Trolrecorder programını sayın aldım iCloud yedekleme olayı nasıl oluyor bilgisi olan var mı ? Fotoda belirtilen seçenek var ama tam anlayamadım
jailbreak yokmu sende havuc repodan tweak olarak indirseydinTrolrecorder görünmüyor hocam iCloud’da onu çözemedim sadece trolrecorder içerisinde iCloud açtım fotoda belirttiğim gibi birde TrollStore ile kurduğum için ayarlarda falan teolrecorder görünmüyor hocam otomatik olarakta iCloud’da görünmüyor
Abi Jb var ama ben TrollStore olanı indirdim çok etken olur mu o yajailbreak yokmu sende havuc repodan tweak olarak indirseydin
aldığın mail adresinle havoc repodan tweak olarak indir havoca giriş yap sileo kullanıyorsan ipa kaldır tweak olarak indir para istememesi lazımTrol daha stabil olur diye onunla devam ettirdim işte bilseydim
İstiyor abi %50 indirim veriyor ama önceden satın aldıysan diye indirimli veriyor sadece…aldığın mail adresinle havoc repodan tweak olarak indir havoca giriş yap sileo kullanıyorsan ipa kaldır tweak olarak indir para istememesi lazım
Aynı değilse 3 dolar vermek daha mantıklı geliyor Şuan abi bilemedim şimdi keşke ilk alıeken jb olarak alaydıkaldığın mail adresinle havoc repodan tweak olarak indir havoca giriş yap sileo kullanıyorsan ipa kaldır tweak olarak indir para istememesi lazım
o zaman filzadan ses dosyalarını alır yedeklersinAynı değilse 3 dolar vermek daha mantıklı geliyor Şuan abi bilemedim şimdi keşke ilk alıeken jb olarak alaydık
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.