Selamlar, trumore uygulaması için çalışan bir bypass arıyorum ancak bulamadım.
Denediklerim:
vnode
choicy
shadow
Flyjb denedinizmiSelamlar, trumore uygulaması için çalışan bir bypass arıyorum ancak bulamadım.
Denediklerim:
vnode
choicy
shadow
yukardaki repoda yok. doğru repo nedir?Flyjb denedinizmi
çoğu çıkmıyor. çıkanlar da çalışmıyor.Bypass Tweakler ve repolar
PUBGJB Bypass v1.7.0) -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
INTEJB (exclusive to the bank Inter) -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
PicJB (exclusive to the bank PicPay)Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Caixa Tem Fast -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hestia -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Shadow -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Choicy –Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tweakconfigurator -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Unsub -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Jailprotect -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Liberty Lite -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tweakrestrictor -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hidejb -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Flyjbx -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Vnodebypass -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.repo down, the deb can be found below
A-Bypass -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Kernbypass -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
S-bypass - Repo.trappledestek.com
MYbloXX -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Deneyin arkadaşım
Yeni Jailbreak araçlarında çıkmayabilir ona göre uyumlu olan repolar bulmalısın bakalım bulursak atalımçoğu çıkmıyor. çıkanlar da çalışmıyor.
ios 14 uyumlu olduklarından yeni çıkan araçlara uyumluluk yazılmamış olabilir..çoğu çıkmıyor. çıkanlar da çalışmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?