İlk olarak aşağıdaki tweaki yükleyelim, ardından Telefonun ayarlar menüsünde bu isimde uygulama göreceksin ona tıklayalım son olarak da, aktifleştir yapıp “Jailbreak algılamayı engelle” menüsünden Türk Telekom uygulamasını aktif hale getirelim, bu şekilde olması lazım.Telefonum Chimera yüklenip sonra türk telekom çalışmıyor nasıl çalışır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu yükleyip dener misin?
Mesajı düzenledim. Hepsini aynen yaptınız mı?Şimdi yükledim ama aynen
Mesajı düzenledim. Hepsini aynen yaptınız mı?
Şimdi ben Türk Telekom uygulamasını yüklüyorum ve deneyeceğim.Yaptım açılmıyor
Yükledim ve ilk seferinde doğal olarak jailbreak uyarısı aldım fakat liberty lite ayarlarından bu uygulama için bypass yapınca sorun çözüldü.Şimdi ben Türk Telekom uygulamasını yüklüyorum ve deneyeceğim.
Yükledim ve ilk seferinde doğal olarak jailbreak uyarısı aldım fakat liberty lite ayarlarından bu uygulama için bypass yapınca sorun çözüldü.
Bende açılmıyor video kaydettim burda nasış atılır
Dosya ekle yazıyor gönderdiğim görselde. Oraya tıklayıp gönderebilirsiniz
Yükledim ve ilk seferinde doğal olarak jailbreak uyarısı aldım fakat liberty lite ayarlarından bu uygulama için bypass yapınca sorun çözüldü.
Video yolluyorum
Acil gibi ne yapılmalıyım
İnceledim fakat neden bu şekilde olabileceği yönünde bir fikrim maalesef bulunmuyor. Ayni işlemi ben denedim ve çalıştı. Ben unc0ver jb kullanıyorum farkı var mı bilmiyorum
Sadece Chimera kullanıyorum ama uncOver yapamadım. Ama unc0ver yüklenip tekrar sıfır mı yapacak
Unc0ver jailbreak şöyle ki yüklediniz diyelim ardından uygulamayı açıp jailbreak tuşuna basıyorsunuz bir resetten sonra cihaz jailbreak oluyor. Sonra dilediğiniz eklentileri indirin cydia dan. Telefonu kapatırsanız jailbreak kalkmış oluyor ama merak etmeyin yüklediğiniz şeyler silinmiyor sadece çalışmıyor. Tekrar çalışmasını isterseniz de yine Unc0ver açıp jailbreak tuşuna basmanız yeterli. Cheameri hakkında hiç bilgim yok maalesef
Unc0ver nasıl yüklenir
İos12.4
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Çok yerden yüklenebiliyor, ben burdan yüklüyorum. Açılan sayfada install tuşuna basın
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.