Cankit
Apple Sever
- Konular
- 20
Cydown'da böle bir özellik var daha önceden kullanıyordum. Artık gerek duymuyorum.Sileo kullanıyorum bizim repo dışında repolarda var fakat çoğu İngilizce bunları Türkçe ye ceviren bir tweak var mı ?
Cevaplarıız için şimdiden teşekkür ediyorum
Hocam cevabınız için teşekkür ederim öncelikle cydown u yükledim kullandım fakat her tweak acıklamasını cevirmiyor 10 da 1-2 tanesini cevirisini gösteriyorCydown'da böle bir özellik var daha önceden kullanıyordum. Artık gerek duymuyorum.
Translation dene birdeHocam cevabınız için teşekkür ederim öncelikle cydown u yükledim kullandım fakat her tweak acıklamasını cevirmiyor 10 da 1-2 tanesini cevirisini gösteriyor
Maalesef hocam üzerine bastığımda hiç bir işaret cıkmıyorTranslation dene birde
Traznlo yazılımcısı ile iletişime geçtim Cydia için istek'de bulundum onaylarsa haber veririm.Maalesef hocam üzerine bastığımda hiç bir işaret cıkmıyor
Hocam çok teşekkür ederim sileo kullanıyorum telefonum 12.4.9 sürüm bunu da eklemek istedim tekrardan çok teşekkür ederimTraznlo yazılımcısı ile iletişime geçtim Cydia için istek'de bulundum onaylarsa haber veririm.
şuan yapabileceğim başka bir şey yok
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.