A12desteklemiyor
Kaç kere denedim olmadı telefonu donduruyorTweak cleaner Pro diye yayınlandı.. destekliyor olmsı gerek
Ben bunu uyguladım jb gitti herşey gitti telefon restore istedi açamadım mecbur iTunes ile güncelleme yüklemem gerekti başka türlüTweak: Tweak Cleaner 12
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sürüm: 1.36
Düzenleyen: @onderazazi
Uyumluluk: iOS 12.0 - 12.4
Açıklama: Cydia bir süre sonra sıkıntı ve çertöp ile dolmakta kalıntılarla dolduğundan bu tweak cihazı derinlemesine temizler ve tweakleri kaldırarak ilk haline getirir..
indirdikten sonra yapılacaklar .
su
alpine
kaldir
ve bırakın işini bitirsin...
Ekli dosyayı görüntüle 5346
neden a12 uzerı icin uyumlu degıl dıye uyarı yok sayenızde kac aydır bekledıgım jb kaybettım telefon acılmıyor
Aynı sorun bendede oldu maalesef cihaz elmada kaldı bilgisayarda görmüyor cihaz iphone 8 ios 13.2.3 nasıl açtınız ben beceremedimBen sizin tweak I lifpa repo üzerinden kurdum araştırma yapmadım çünkü uyumlu oldugu yazıyordu oyuzden yükledim sonra telefon rspring ekranında kaldı 3 saat hiç bir türlü dfu mode girmedi sonra güncellemek zorunda kaldım benim cihazım iPhone XS olduğu icin iOS 13.3 e kadar jb var
Beni de madur etmiştir ha
Teşekkür ederim üzüldüm tabi ama X vardı ona geçiş yaptım sağlık olsun.keske a12 a13 desteklimi diye sorsaydınız.. uyumlu... yazabilir ama cihazlarda fark ediliyor x e kadar çalışmakta.. tweak üzüldüm.. normalde elmada bırakmaz bir tweak etkilemiş olabilirde.. bilemeyiz..
Teşekkür ederim üzüldüm tabi ama X vardı ona geçiş yaptım sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?