B Buckaroo Apple Sever Katılım 20 May 2026 Konular 1 Mesajlar 1 Daha fazla Adım Yusuf Meslek n\a Cinsiyet Kadın Cihaz iphone14 Dün 11:52 da #1 Sürüm ios 14.5 Cihaz iPhone 11 Arkadaşlar merhaba , ios 14.5 için jailbreak yaptım fakat repodan kurduğum tweakler kurulmuyor. Bazılarında direk cihazınız uyumlu dediği halde ayarlar kısmınada gelmiyor aktifte olmuyor. Daha önce kaşılaşan oldumu ?
Arkadaşlar merhaba , ios 14.5 için jailbreak yaptım fakat repodan kurduğum tweakler kurulmuyor. Bazılarında direk cihazınız uyumlu dediği halde ayarlar kısmınada gelmiyor aktifte olmuyor. Daha önce kaşılaşan oldumu ?
Kemal Kürşat Visual Basic Studio Developer Admin Pencere Uzmanı Dizüstü Cerrahı Antibiyotik Katılım 9 Eki 2019 Konular 143 Mesajlar 1,677 Dün 20:51 da #2 Buckaroo' Alıntı: Arkadaşlar merhaba , ios 14.5 için jailbreak yaptım fakat repodan kurduğum tweakler kurulmuyor. Bazılarında direk cihazınız uyumlu dediği halde ayarlar kısmınada gelmiyor aktifte olmuyor. Daha önce kaşılaşan oldumu ? Genişletmek için tıkla ... Detay verirsen daha iyi olur hangi jailbreak aracı cydia mı Sileo varsa görsel resim ekleyin. Daha hızlı yanıt alabilmek için Telegram grubumuza katılıp sorabilirsiniz. Oyla: Oyla 0 Downvote
Buckaroo' Alıntı: Arkadaşlar merhaba , ios 14.5 için jailbreak yaptım fakat repodan kurduğum tweakler kurulmuyor. Bazılarında direk cihazınız uyumlu dediği halde ayarlar kısmınada gelmiyor aktifte olmuyor. Daha önce kaşılaşan oldumu ? Genişletmek için tıkla ... Detay verirsen daha iyi olur hangi jailbreak aracı cydia mı Sileo varsa görsel resim ekleyin. Daha hızlı yanıt alabilmek için Telegram grubumuza katılıp sorabilirsiniz.