S SkitiX Apple Sever Katılım 29 Ocak 2021 Konular 1 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1,133 5 May 2021 #1 Arkadaşlar merhaba , ios 14.5 için jailbreak yaptım fakat repodan kurduğum tweakler kurulmuyor. Bazılarında direk cihazınız uyumlu dediği halde ayarlar kısmınada gelmiyor aktifte olmuyor. Daha önce kaşılaşan oldumu ?
Arkadaşlar merhaba , ios 14.5 için jailbreak yaptım fakat repodan kurduğum tweakler kurulmuyor. Bazılarında direk cihazınız uyumlu dediği halde ayarlar kısmınada gelmiyor aktifte olmuyor. Daha önce kaşılaşan oldumu ?
KS KS S SkitiX Apple Sever Katılım 29 Ocak 2021 Konular 1 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1,133 5 May 2021 #2 SkitiX' Alıntı: Arkadaşlar merhaba , ios 14.5 için jailbreak yaptım fakat repodan kurduğum tweakler kurulmuyor. Bazılarında direk cihazınız uyumlu dediği halde ayarlar kısmınada gelmiyor aktifte olmuyor. Daha önce kaşılaşan oldumu ? Genişletmek için tıkla ... Cydia Substrate güncellenerek sorun çözüldü. Oyla 0 Downvote
SkitiX' Alıntı: Arkadaşlar merhaba , ios 14.5 için jailbreak yaptım fakat repodan kurduğum tweakler kurulmuyor. Bazılarında direk cihazınız uyumlu dediği halde ayarlar kısmınada gelmiyor aktifte olmuyor. Daha önce kaşılaşan oldumu ? Genişletmek için tıkla ... Cydia Substrate güncellenerek sorun çözüldü.