A aseyhmus Apple Sever Katılım 29 Ağu 2018 Konular 6 Mesajlar 12 Tepkime puanı 3 Puanları 1,863 6 May 2019 #1 Arkadaşlar Tweak nasıl türkçeleştiriliyor hangi uygulamalar kullanıyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bende tweak türkçeleştimek istiyorum
Arkadaşlar Tweak nasıl türkçeleştiriliyor hangi uygulamalar kullanıyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bende tweak türkçeleştimek istiyorum
BaranArinMavi Çevirmen Apple Sever Katılım 25 Mar 2019 Konular 33 Mesajlar 133 Tepkime puanı 122 Puanları 1,889 6 May 2019 #2 Bunun için depiction editleme section bilme çeşitli kodlar bilmek zorundasın güzel kardeşim ayrıca ingilizcen iyi olması gerekli. Ayrıca Editleme yaparken en ufak bir hata deb yapmanı engeller hatanı arar durursun. Oyla: Oyla 0 Downvote
Bunun için depiction editleme section bilme çeşitli kodlar bilmek zorundasın güzel kardeşim ayrıca ingilizcen iyi olması gerekli. Ayrıca Editleme yaparken en ufak bir hata deb yapmanı engeller hatanı arar durursun.
NobleMan Administrator Admin Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Katılım 23 Haz 2018 Konular 68 Mesajlar 945 Tepkime puanı 564 Puanları 2,254 6 May 2019 #3 @aseyhmus hocam gerekli heves ve hırsa sahipsen ingilizcen iyi ise öğrenmeye açık isen yardımcı olmak isteriz Oyla: Oyla 0 Downvote
@aseyhmus hocam gerekli heves ve hırsa sahipsen ingilizcen iyi ise öğrenmeye açık isen yardımcı olmak isteriz
KS KS A aseyhmus Apple Sever Katılım 29 Ağu 2018 Konular 6 Mesajlar 12 Tepkime puanı 3 Puanları 1,863 6 May 2019 #4 serif61' Alıntı: @aseyhmus hocam gerekli heves ve hırsa sahipsen ingilizcen iyi ise öğrenmeye açık isen yardımcı olmak isteriz Genişletmek için tıkla ... Hocam yardımlarınızı bekliyorum Oyla: Oyla 0 Downvote
serif61' Alıntı: @aseyhmus hocam gerekli heves ve hırsa sahipsen ingilizcen iyi ise öğrenmeye açık isen yardımcı olmak isteriz Genişletmek için tıkla ... Hocam yardımlarınızı bekliyorum