Tweaklar hakkında

Fatihturhan88

Apple Sever
Konular
5
Şimdi bişeyi merak ediyorum, cihaz jb li ve telefonu kapattığımda jb gidiyo buraya kadar herşey normal ve yeniden unc0ver ile jb yapıyorum, telefon kapanmadan önceki tweaklar siliniyor ve tekrar yükleme zorunda kalıyorum. Önceden cihaz kapansa bile yeniden jb yaptığımda eski yüklediğim tweaklar geliyordu. Acaba sorun nerede

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Apple Sever
Konular
50
Şimdi bişeyi merak ediyorum, cihaz jb li ve telefonu kapattığımda jb gidiyo buraya kadar herşey normal ve yeniden unc0ver ile jb yapıyorum, telefon kapanmadan önceki tweaklar siliniyor ve tekrar yükleme zorunda kalıyorum. Önceden cihaz kapansa bile yeniden jb yaptığımda eski yüklediğim tweaklar geliyordu. Acaba sorun nerede
silinmemesi lazım tweaklar durur.

Oyla:
Konular
11
Tweakler silinmez reyz kullanılmaz hale gelir onuda jb yeniden yaptığın zaman cydia girip cydia subtrare yada sadece subtrate (hangisi yüklüyse) sol üstten değiştir deyip tekrar kurcaksın

Oyla:
KS
KS

Fatihturhan88

Apple Sever
Konular
5
Sağolun beyler aynı dediğiniz gibi oldu ve öyle olacağını biliyordum. Benim kafama takılan geçenlerde cihazı kapattım jb yaptım en son yüklediğim tweaklar gözükmedi hiç sonra. Ve şimdi yine denedim kapatıp açtım yeniden jb yaptım silinen bişey yok sıkıntıda yok. İlgilendiginiz için teşekkürler

Oyla:
Geri