Mehmet-284
Apple Sever
- Konular
- 1
Merhabalar arkadaşlar.
İphone 7+ plus kullanıcısıyım. ios 14.2 sürümünde bataryadan aşırı sorun yaşadığım için ios 14.3 çıktığı ilk gün geçiş yaptım şuanda sürümden gayet memnunum. Sorunum şu şekilde biliyorsunuz cihazım ve sürüm konusundaki checkra1n desteği henüz bir iki gün önce geldi. Şuanda jailbreak aktif Cydia geldi ancak yüklediğim tweak’lere ait ayarlar Ayarlar menüsünde görünmüyor. cydia da tweak yüklü görünüyor fakat ayarlar da tweak yok. Filza yükledim menüye geldi jailbreak çalışıyor ama ne hikmetse ayarlara erişemiyorum
Dostum kaç gündür bende çözemedim aynı sorunu yaşıyorum. Cephei preferenceloader rocketbostrap yüklü ama değin bişey yok. Forumdaki admin arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştı dediklerini yaptım yinede aynı. Sen çözersen banada söylersen sevinirimMerhabalar arkadaşlar.
İphone 7+ plus kullanıcısıyım. ios 14.2 sürümünde bataryadan aşırı sorun yaşadığım için ios 14.3 çıktığı ilk gün geçiş yaptım şuanda sürümden gayet memnunum. Sorunum şu şekilde biliyorsunuz cihazım ve sürüm konusundaki checkra1n desteği henüz bir iki gün önce geldi. Şuanda jailbreak aktif Cydia geldi ancak yüklediğim tweak’lere ait ayarlar Ayarlar menüsünde görünmüyor. cydia da tweak yüklü görünüyor fakat ayarlar da tweak yok. Filza yükledim menüye geldi jailbreak çalışıyor ama ne hikmetse ayarlara erişemiyorum
Cheakra1n PC’den Safe mod geçmişse tekrar Safemod işaretlemeden jailbreak yapın olacakDostum kaç gündür bende çözemedim aynı sorunu yaşıyorum. Cephei preferenceloader rocketbostrap yüklü ama değin bişey yok. Forumdaki admin arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştı dediklerini yaptım yinede aynı. Sen çözersen banada söylersen sevinirim
Hocam ben chimera jailbreak kullanıyorum ve pc'den değil telden yaptım jailbreak. Bilgisayar olmadığı için böyle yaptım. Ama böyle devam ederse bi Bilgisayar bulup teli komple sıfırlayıp öyle denicem. Telde bu arada ip6 12.5.1 checkrain1 uyuyor mu.Cheakra1n PC’den Safe mod geçmişse tekrar Safemod işaretlemeden jailbreak yapın olacak
Chimera için.. konu güncel etmiştik...Hocam ben chimera jailbreak kullanıyorum ve pc'den değil telden yaptım jailbreak. Bilgisayar olmadığı için böyle yaptım. Ama böyle devam ederse bi Bilgisayar bulup teli komple sıfırlayıp öyle denicem. Telde bu arada ip6 12.5.1 checkrain1 uyuyor mu.
Sonrada telefonu kapat yeniden jailbreak aktifleştir ben öyle yapıyorumhocam substrate safe mode yi kaldır tüm tweaklerib silinsin sonra
cydia subtrate indir rocket bootsrap indir
ondan sonra tweaklerini yükle bütük ihtimalle düzelir
hocam substrate safe mode yi kaldır tüm tweaklerib silinsin sonra
Bende bu iki tweak yok dostum. Chimare jailbreak kullanıyorum 12.5.1hocam substrate safe mode yi kaldır tüm tweaklerib silinsin sonra
PreferenceLoader.dylib
Preferenceloader.plist
Ben sonunda tweakleri ayarlara getirdim ama ne enteresandır ki ayarlarda görünen tweakler işlevsel değil. Bir kaç kez enable ve disable tweak yaptım preferenceloader cephei ve rocketbostrap tweaklerni silip tekrar yükledim ama ayarlarda görünmesine rağmen işlevsel değil.Sileo Anasayfa gelmemesi çözümü
Öncelikle Chirema jb kuruyoruz.
Ardından Birkaç defa jb olması için basıyoruz bu deneme birkaç defa açalıp kapanabilir jb olana kadar.
Daha sonra bu arada enable tweak açık olacak şekilde olmalıdır.
Sonra 3/3 de oldugu zaman jb olmuştur demek ama bu sefer sileo gelmeyecektir. Tekrar cihazı kapatıp açalım ve disable tweak yapıp jb yapalım ve slieo gelecektir. Ancak disble tweak yaptıgımız için tweklar çalışmayacaktır ve son olarak enable tweak yaparak jb yapcaz ve bu şekilde kullanabilirsiniZ
Tweakler Ana sayfada görünmeme sorunu çözüm...
- Filza bizim repodan indirin..
- Gidin / Library / MobileSubstrate / DynamicLibraries
- Düzenle'ye tıklayın, tüm dosyaları seçin ve taşı tıklayın
- / usr / lib / TweakInject
- Yoluna Dosyaları yapıştırın
- / Library / MobileSubstrate'e geri dönün
- DynamicLibraries klasörünü silin
- Tıklayın Edit -> Daha -> Sembolik Bağlantı
- / Usr / lib / konumuna gidin ve TweakInject klasörünü seçin
- Yeni oluşturduğunuz TweakInject sembolik bağını (/ Library / MobileSubstrate içinde) DynamicLibraries olarak yeniden adlandırın
- Tweak Injector ve PreferenceLoader'ı Cydia'da yeniden kurun
- Respring
- Tweaks artık düzgün çalışıyor olmalı.
2. YONTEM .. tweak ana sayfa gelmeme
/bootstrap/Library/SBInject" yolunda aşağıdaki 2 dosyanın bulunduğuna emin olun.
Kod:PreferenceLoader.dylib Preferenceloader.plist
Üsteki 2 dosya yoksa, tweak'leriniz asla ayarlarda görünmeyecek ve de çalışmayacaktır.
Electra'nın resmi GitHub'ından bunu indirebilirsiniz. Gerekli dosyalar içeride.
İndirdiğiniz arşivi çıkartın ve SBInject klasörünüze "PreferenceLoader.dylib" ve "PreferenceLoader.plist" dosyalarını kopyalayın.
verdigimiz dosyayı çıkartın.. işlemi yapınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?