Buurhan Apple Sever Adım Burhan Cihaz Galaxi grand 2 Katılım 16 Kas 2024 Konular 2 Mesajlar 12 Tepkime puanı 11 Puanları 38 Yaş 53 Cuma saat 23:40'de #1 uc mini son sürüm android 15 e kadar çalışır bunun için güncelleme aldı Uygulamayı türkçeleştirdim ve modladım MOD Reklamlar engellendi Optmize edildi Performans arttırıldı İmza dogrulama kaldırıldı Tarayıcı kimliği chrome olarak ayarlandı Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ana Özellikler ★ Hızlı ve istikrarlı gezinme ★ Hızlı mod ★ Reklam Engelleyici ★ Facebook modu ★ Akıllı indirmeler ★ Her zevke uygun video ★ Videoları Hareketlerle Kontrol Edin ★ Gece Modu
uc mini son sürüm android 15 e kadar çalışır bunun için güncelleme aldı Uygulamayı türkçeleştirdim ve modladım MOD Reklamlar engellendi Optmize edildi Performans arttırıldı İmza dogrulama kaldırıldı Tarayıcı kimliği chrome olarak ayarlandı Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ana Özellikler ★ Hızlı ve istikrarlı gezinme ★ Hızlı mod ★ Reklam Engelleyici ★ Facebook modu ★ Akıllı indirmeler ★ Her zevke uygun video ★ Videoları Hareketlerle Kontrol Edin ★ Gece Modu