Caglayn07 Yeni Üye Apple Sever Katılım 4 Ağu 2020 Konular 13 Mesajlar 116 Tepkime puanı 68 Puanları 1,524 Konum Antalya / İstanbul 8 Eki 2020 #1 Arkadaşlar iptv için sürekli kullandığım bir site ve uygulamayı paylaşmak istedim. Kullandığım Uygulama Adı -> GSE SMART IPTV Appstore -> Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Playstore -> Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Kullandığım Site -> Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sitedeki şifreler sürekli değişiyor. Kullandığınızın süresi dolunca başka bi tanesini deneyin.Kurulumu görsellerde anlatmaya çalıştım. Yapamadığınız yer olursa sorabilirsiniz. Son düzenleme: 8 Eki 2020
Arkadaşlar iptv için sürekli kullandığım bir site ve uygulamayı paylaşmak istedim. Kullandığım Uygulama Adı -> GSE SMART IPTV Appstore -> Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Playstore -> Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Kullandığım Site -> Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sitedeki şifreler sürekli değişiyor. Kullandığınızın süresi dolunca başka bi tanesini deneyin.Kurulumu görsellerde anlatmaya çalıştım. Yapamadığınız yer olursa sorabilirsiniz.