Ultimate IPTV Playlist Loader PRO

İLh4n

Apple Sever
Konular
5
Arkadaşlar Ultimate IPTV Playlist Loader PRO sürünün son versiyonunu crackli yapabilirmisiniz rica etsem tüm form sitelerine baktım ama crakli son versiyonu yok şuan var olan 2.60 versiyonu var ama oda eski sürüm olduğundan her ip tv panelini açmıyor desteğiniz için teşekkürler şimdiden çok kısa sürede güncel pro versiyonu yayınlarsanız memnun olurum

KS
KS

İLh4n

Apple Sever
Konular
5
@İLh4n, 4.81 var son sürüm .. galiba deneyin bi
ilginiz için teşekkürler hocam ama bu pro sürümü değil ücretsiz olan sürüm bu ve çok fazla reklam çıkarıyor pro versiyonu reklamsız sürüm ayrıca vermiş olduğun apk lar yüklenmiyor hata veriyor

Son düzenleme:

DeliTurK

Administrator
Yönetici
Admin
Kurucu
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,198
@İLh4n, araştırım normalde işimiz iphone üzerine olduğu i.çin bulursam eklerim..

KS
KS

İLh4n

Apple Sever
Konular
5
@İLh4n, araştırım normalde işimiz iphone üzerine olduğu i.çin bulursam eklerim..
evet sayda ıphone üzerine kurulu zaten bende ıphone kullanıyorum fakat bazen android apk larıda paylaşıyorsunuz ful sürüm olarak piyasada olmayan ful apk lar onun nezdinde benimde bi ricam oldu sizlere belki site içerisinde bu ugulayı full olarak crakli bir şekilde yapıp paylaşırlar diye düşündüm ben çok araştırdım formlarda felan ama bi sonuç elde edemedim :) ilginiz için tekrar teşekkürler

Geri