unc0ver 11.4.1 jailbreak sorunu

Dhaka_21

Apple Sever
Konular
2
merhaba,

yaklaşık 1 yıldır sorunsuz iphone 6s plus telefonumda 11.4.1 uncover jailbreak kullanıyordum. ara ara telefonun şarjı bitip kapandığında tekrar jailbreak yapıp yoluma devam ediyordum. 1-2 hafta önce yine telefon kapandı jailbreak yaptım ama bir gariplik vardı, cydia açılıyor ama tweakler çalışmıyor. yüklü tweakleri de cydiada görüyorum.

rootfs yaptım. tekrar jailbreak kurdum. tüm tweakleri tekrar kurdum. sonra deneme amaçlı telefonu normal kapatıp açtım. jailbreak gitti. tekrar jailbreak yaptım. tekrar aynı durum oldu cydia açılıyor ama tweakler aktif değildi.( jailbreak yaparken load tweaks açık durumda ) . sonra deneme amaçlı kurduğum bir tweaki yeniden yükledim. yeniden yüklediğim tweak çalıştı ama diğerleri yine çalışmıyor.

sorum şu; bu sorunu nasıl aşarım? destek olabilecek var mı?

teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

josepH

CR.cryp
Moderatör
Apple Expert
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Cihaz
iPhone 13 pro Max
Konular
511

cydia substrate yeniden kur Rocketbotstrap yeniden kur. ve icleaner pro ile temizle de. olacaktır.. gariplik şu load tweak açıksa tweakler çalışması gerekiyor normalde

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…