Unc0ver doğrulama yapmıyordu silip farklı yerlerden indirdim ama indirdiğim her yerde aynı sorun var yükleme tamamlanmıyor.çözümü varmıdır acaba
12.1ios sürümünüz nedir... acaba..
@deliturk hocam herhangi bi işlem yapmadım.telefonum kapandı tekrar açıldığında unc0ver ile tekrar jailbreak yapmak istediğimde doğrulama yapmadı. Unc0ver kaldırdım ignition tweakbox cydiaabdullah gibi yerlerden tekrar indirmek istedim.fakat sonuç hep aynı unc0ver yüklemesi tamamlanmıyor.
Aynen hocam dün aynı hatayı bende aldım uncover doğrulama hatası sildim ignition..indirdim ama oda ikon siyah kaldı dediğiniz yöntemle kurabildim ancak...en iyisi CYDİA İMPACTOR ile telefona kurulum yapmak hocamSerttifika. sorunu var gibi ...
Unc0ver'ı yüklemek için buraya tıklayarakZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ipa pcye indirdik..
CYDİA İMPACTOR indirdikZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Cydia impactor ile uncover yükledik..
Jailbreak aktif ettik..
bukadar.. eger hata verirse yeni hesap açarak yapınız...
Hocam maalesef bilgisayarım yok
Yardımınız için teşekkürler ederim ama sıfırlama işlemini tekrar tekrar yaptım telden uygulamayı yüklemek istediğimde yüklenmiyor yüklenir gibi oluyor siyah olarak kalıyor
Arkadaşlar sorun apple in yazılımcı sertifikalarını devre dışı bırakmasından kaynaklanıyor dün kapanmıştı dev sertifikaları sonra geri açıldı şimdi yine kapandı sabah twitter da ignition açıklama yazmıştı tüm uygulamaları siliyorum diye
Şu an için çare bilgisayar ile cydia impactor vasıtasıyla ipayı kurup jailbreak yapıp sonrasında Reprovision kurup öyle kullanmak @deliturk
Bununla ilgili foruma bir konu açıp bilgilendirme yapsın mod arkadaşlar hepinize iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?