D daslaman Apple Sever Katılım 7 Nis 2019 Konular 3 Mesajlar 98 Çözümler 1 Tepkime puanı 21 Puanları 1,879 8 Nis 2019 #1 İyi günler unc0ver uygulaması ile Jailbreak yapmıştım hata verdi telefonu sıfırladım Cydia ikonu ekranda kaldı tekrarunc0ver uygulamasını indirmek istediğimde yüklenirken enson anda siyah ikon olarak ekranda kalıyor yüklenmiyor Moderatör tarafında düzenlendi: 18 Ocak 2022
İyi günler unc0ver uygulaması ile Jailbreak yapmıştım hata verdi telefonu sıfırladım Cydia ikonu ekranda kaldı tekrarunc0ver uygulamasını indirmek istediğimde yüklenirken enson anda siyah ikon olarak ekranda kalıyor yüklenmiyor
E eswedy Apple Sever Katılım 11 Tem 2018 Konular 0 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 Puanları 1,863 8 Nis 2019 #21 eswedy' Alıntı: Bilgisayardan da olmuyor iki tane hesap var ikisinde de hata veriyor var mi bunun bi yolu Genişletmek için tıkla ... @deliturk Oyla: Oyla 0 Downvote
eswedy' Alıntı: Bilgisayardan da olmuyor iki tane hesap var ikisinde de hata veriyor var mi bunun bi yolu Genişletmek için tıkla ... @deliturk
Damla Co Admin Yönetici Apple Expert Cep Doktoru İlk 1000! Adım Öznur Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,107 Mesajlar 5,271 Çözümler 14 Tepkime puanı 4,613 Puanları 3,064 Yaş 39 Konum Türkiye 8 Nis 2019 #22 eswedy' Alıntı: @deliturk Genişletmek için tıkla ... Çözüm basit Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ordan oluşturduğun şifreyi yazacaksın cydia impactor yüklerken Apple kimliği sonra oluşturduğun şifreyi kopyalayıp yapıştır deyin To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Oyla: Oyla 0 Downvote
eswedy' Alıntı: @deliturk Genişletmek için tıkla ... Çözüm basit Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ordan oluşturduğun şifreyi yazacaksın cydia impactor yüklerken Apple kimliği sonra oluşturduğun şifreyi kopyalayıp yapıştır deyin To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
E eswedy Apple Sever Katılım 11 Tem 2018 Konular 0 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 Puanları 1,863 8 Nis 2019 #23 Damla' Alıntı: Çözüm basit Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ordan oluşturduğun şifreyi yazacaksın cydia impactor yüklerken Apple kimliği sonra oluşturduğun şifreyi kopyalayıp yapıştır deyin To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. sabahtan kac sefer denedim olmadi Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. simdi tekrar denedim oldu simdilik bi sorun sıkıntı yok teşekkür ederim kolay gelsin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Damla' Alıntı: Çözüm basit Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ordan oluşturduğun şifreyi yazacaksın cydia impactor yüklerken Apple kimliği sonra oluşturduğun şifreyi kopyalayıp yapıştır deyin To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. sabahtan kac sefer denedim olmadi Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. simdi tekrar denedim oldu simdilik bi sorun sıkıntı yok teşekkür ederim kolay gelsin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
serdar06_65 Co Admin Yönetici Apple Expert Elit Üye Antibiyotik İlk 1000! Katılım 26 Şub 2019 Konular 68 Mesajlar 795 Çözümler 2 Tepkime puanı 937 Puanları 1,899 Konum Ankara 8 Nis 2019 #24 eswedy' Alıntı: Bilgisayardan da olmuyor iki tane hesap var ikisinde de hata veriyor var mi bunun bi yolu Genişletmek için tıkla ... Kardeşim appleden hesap ayarlarından uygulamaya özel şifre alacaksın yani uygulamanın adını yazıp sana şifre veriyor onunla gireceksin Oyla: Oyla 0 Downvote
eswedy' Alıntı: Bilgisayardan da olmuyor iki tane hesap var ikisinde de hata veriyor var mi bunun bi yolu Genişletmek için tıkla ... Kardeşim appleden hesap ayarlarından uygulamaya özel şifre alacaksın yani uygulamanın adını yazıp sana şifre veriyor onunla gireceksin
NobleMan Administrator Admin Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Katılım 23 Haz 2018 Konular 68 Mesajlar 945 Tepkime puanı 564 Puanları 2,254 9 Nis 2019 #25 cihazdan direkt yüklemek içi bu konuya bakınız https://trappledestek.com/konu/uncover-yuklemede-sorun-yasayanlar-buraya.2390/ Oyla: Oyla 0 Downvote
cihazdan direkt yüklemek içi bu konuya bakınız https://trappledestek.com/konu/uncover-yuklemede-sorun-yasayanlar-buraya.2390/